Målvakt - Nyheter, artiklar, reportage och video

9 Apr 2017, 16:45
Modos målvakt Markus Olsson, 20, försvann igår efter att ha gått från en nattklubb. Nu har han hittats död.
10 Okt 2016, 11:48
Att målvakter hade den roligaste träningen var ju rätt oväntat! Väldigt imponerade.
10 Okt 2015, 12:25
Emmanuel Hilton blev lämnad att dö på en väg i Afrika. Han klarade sig och blev adopterad av en amerikansk familj. Nu är han fotbollsmålvakt.
15 Sep 2015, 09:00
Här sveper han ölen på några sekunder!
22 Aug 2015, 13:54
Har han världens svåraste arbetsuppgift?
24 Apr 2015, 10:20
Pucken försvann i matchen mellan Nashville och Blackhawks.
17 Apr 2015, 11:44
Det är sällan man slår världsrekord i en lagsport som fotboll. Men den här U18-målvakten kan faktiskt ha gjort det.
12 Apr 2015, 19:38
Denna katten har sjuk bollkänsla!
13 Mar 2015, 15:18
Målvakten Maximo Bangueraa stoppar bollen på ett fult sätt.
5 Feb 2015, 12:00
Det blir inte finare än så här.
15 Jan 2015, 10:20
Vissa misstag önskar en målvakt aldrig göra under sin karriär. Det här är ett sådant misstag.
10 Okt 2014, 13:19
Den här målvakten har definitivt en skruv lös.
27 Mar 2014, 10:14
Att ta sig en klunk vatten kan stå en dyrt. Det fick Brendan Leipsic erfara i matchen mot Vancouver Giants.
25 Feb 2014, 15:57
Nyheter24 listar fem av de märkligaste straffmålen som har gjorts inom fotbollen. En bakläxa till de inblandade i de här klippen är att det inte är över förrän det är helt över.
12 Dec 2013, 11:58
Julen närmar sig med stormsteg och då börjar det bli dags för fotbollsklubbarnas ofta skandalösa fester. En välbehövlig paus för fotbollsstjärnorna – om man blir bjuden det vill säga.
11 Dec 2013, 12:07
Många målvakter river sig i håret av ilska när de släpper in bollar bakom sig. Men ibland är det bara att kapitulera. Fråga bara den här slovenska division 4-målvakten som ställs mot tre potatiskanoner.
9 Nov 2013, 16:57
Det är dumt att släppa till hörnor. Det är ännu dummare att släppa in enkla baklängesmål.
5 Nov 2013, 15:49
Självmål är oftast väldigt vackra och det här är inget undantag. Under en match i Afrika träffade målvakten sin medspelare på en utspark – och bollen gick rakt in i eget mål.
30 Sep 2013, 08:50
Över 92 minuter var spelade. Då klev Värnamos målvakt Björn Åkesson upp på en hörna och satte 3–3 mot Varberg i Superettan.
18 Sep 2013, 16:29
Hur skulle du reagera om du spelade fotboll och fick en sten i huvudet? Den egyptiske legendarmålvakten Essam El Hadary, 40, la sig på gräset, sprattlade och sprang för att få syrgas av klubbens läkare.