Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4178
reaktioner idag

Så enkelt gör du dina egna salamichips

För dig som skippar kolhydrater i friterade potatisskivor gör sig dessa salamichips perfekta till det krispiga fredagsmyset.

salamichips

Tillsammans med en honungssenap är chips- och dipp upplevelsen komplett!

Ingredienser:

Salamiskivor av valfri sort

0,5 dl senap (ej dijon)

2 msk honung

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 150 grader.
  • Lägg salamiskivorna på en plåt med bakplåtspapper och tillaga i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Torka av oljan som kommer upp till salamins yta med hushållspapper tills de är torra.
  • Medan salamichipsen svalnar kan du göra senapshonungsdippen. Blanda ihop senap och honung och servera tillsammans med salamichipsen.