Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2017-12-03 21:41

Middag på Sensum och julmarknad i gamla stan – min helg i bilder

Jag älskar när andra bloggare lägger upp mobilbilder från helgen som gått, så jag tänkte göra det samma. Tycker ni om mobilbilder eller vill ni ha "kamerabilder"? Jag tycker om när det är lite blandat. Säg gärna till vad ni tycker!!

Lördagen spenderade jag på Södermalm i massor av secondhandbutiker. Mössan jag har på mig ovan  fyndade jag faktiskt på Filippa K's vintage butik. Älskar second hand! Har fyndat jättemycket på loppisar och auktioner här hemma. Kan tipsa om några najs ställen i något annat inlägg.

På kvällen överraskade Filip mig med middag. Vi käkade på Sensum, skitnice ställe!! Sen drog vi vidare till Creme Stockholm för att möta upp några kompisar på några drinkar och avslutade kvällen på Scandic Anglais. 

Restaurang Sensum
Restaurang Sensum råbiff

Söndagen spenderades i gamla stan på deras julmarknad. Jag vill ju säga att den var skitmysig. Men det var såååå mycket folk så efter en kopp glögg och en påse brända mandlar så drog vi hem. Så om ni har tips på andra julmarknader så hojta till!! 

Sveriges riksdag
Julmarknad i gamla stan
Julmarknad i gamla stan brända mandlar