Sovrumsdetaljer & tips på världens godaste doftljus

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved. Foto: Lisa Billinger
Dela på Pinterest
Älskar verkligen mitt sovrum, känner mig så lugn här. Är glad över att vi valde blåa sammetsgardiner som ger lite färg och går att dra över hela väggen om man så vill det.

Hur är läget med er? Med mig är det bra, har just bäddat ner mig med lite kvällsmellis framför en serie om Drottning Victoria som jag funderar på att byta ut till en dokumentär istället. Är mest nyfiken på historien än själva "dramatiseringen".

Idag har jag bara jobbat hela dagen, tränat och haft en lugn kväll med peeling och ansiktsmask. Vill verkligen bli frisk nu inför helgen och Fashion Week som kickar igång nästa vecka.

Tänkte fota sovrummet lite bättre i helgen och bjuda på en mini tour, men kan bjuda på några detaljer som en sneakpeak. Älskar verkligen sovrummet, känner mig så lugn här. Är glad över att vi valde blåa sammetsgardiner som ger lite färg och går att dra över hela väggen om man så vill det. Superfina och täcker solljus, finns på Ohlssons tyger för ca 400 kronor.

Foto: Lisa Billinger

Sen har jag det mest fantastiska doftljuset från Max Benjamin som luktar "french linen water" (nytvättat typ). Fick det av Filip som köpt det på Feeling i Karlstad. Har även doftpinnar från samma märke och de luktar helt magiskt!

Foto: Lisa Billinger
Foto: Lisa Billinger

Världens sötaste muggar som jag fyndade på Myrorna i Karlstad. Perfekt storlek och de matchar de rosa tonerna i marmorskivan på köksbordet!