Tyskland med Hunkemöller och mitt möte med Doutzen Kroes

- Foto: Copyright 2017. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Igår flög jag ner till München för att gå på Hunkemöllers presslansering för Doutzen Kroes. Fick även träffa henne för en intervju!

Igår var jag iväg till Tyskland, München, för Hunkemöllers lansering av Doutzen Kroes kollektion och en intervju med henne. Redan vid fem-tiden hämtades jag av taxin till Arlanda så jag fick se soluppgången från planet. Det var så fint! 

Väl framme så bjöds det på lunch, presentation av kollektionen och så tränade vi även barre. Det var sååååå jobbigt. Kan fortfarande höra PTns röst eka i mitt huvud: "And push""And push""And push""And push""And push""And push". 

Hängde med Kajsa som jobbar på Damernas Värld. Så gullig och driven tjej! Och verkligen intressant att höra om hur det är att jobba i print.



Innan dagen var slut så fick jag intervjua Doutzen Kroes. Jag var faktiskt inte så nervös. Ju kändare folk jag träffar desto mindre nervös blir jag. Brukar inte vara starstruck utav mig heller och det var jag inte direkt nu heller. Inte såååå jätte iallafall... eller okej, kanske lite. 

Hon var så himla trevlig, klok och jättehärlig att Intervjua. Intervjun med henne dyker upp inom kort, så håll utkik på sajten!