Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2017-12-14 21:59

"Det här händer mig JÄMT"

Det var en väldigt trött Lisa som vaknade till alarmet imorse. Var verkligen supertrött efter gårdagen. Men det var bara att hoppa i kläderna och bege sig till jobbet. Trivs så himla bra där, med mina kollegor, min Sara och vår nya praktikant Vilma som är helt fantastisk.

På lunchen vankades det shopping. Gick egentligen in för att hitta någon blus inför julfesten med jobbet, men det slutade att jag kom därifrån med en skitsnygg dubbelknäppt kavaj. Den gick loss för bara 400! TIPS!

Behöll den på resten av dagen hehehe....

Rutig kavaj H&M

Efter jobbet så vankades det middag med Lumene på restaurang Hantverket. 400 meter innan restaurangen kände jag hur jag började sjunka ner när jag gick. Först förstod jag inte vad som hade hänt, men jag stannade till vid ett hus och insåg att "FA-AN. Min klack är av!!" 

Det har aldrig hänt mig förut, och jag hade inga andra skor med. Så jag fick snällt stapla mig in på restaurangen och bara leva med det resten av kvällen. Vet inte varför, men sånna här saker har en tendens att hända mig JÄMT.

Ni ska bara höra om den gången jag råkade hälsa på mig själv i en spegel på Nelly-festen under fashion week (nykter!!) för att jag trodde det var någon annan med samma outfit?!?! VEM gör ens så?!

Som tur är bjuder jag på mig själv och finner de flesta situationerna ganska komiska. Men ändå. Aja, det är iallafall alltid ett äventyr att vara jag.

Klackar från mango med trasig klack

Hur som helst, tillbaka till restaurangen... Om ni har vägarna förbi Stockholm så borde ni verkligen gå dit. Maten var supergod och sällskapet jättetrevligt! Vi pratade om astrologi och mycket övernaturligt. Jag är inte så insatt i det, men så nyfiken så det var jätteintressant att prata med de vid mitt bord som hade stenkoll.

Skulle verkligen vilja bli spådd någon gång. Om ni testat det så får ni gärna höra av er och berätta om vad som hände. Så spännande!

Middag med Lumene på Hantverket
Middag på Lumene på Hantverket

Nu ska jag strax lägga mig, även imorgon väntas en lång dag. Vad tycker ni om sånna här inlägg föresten? Med mobilbilder och storys från min dag? Personligen gillar jag dem nästan allra mest i andra bloggar, varvat med lite "fina" bilder. Säg till vad ni tycker, YAY or NAY?