FÖRSTA VLOGGEN(!!) och innehållet i ELLE-galans goodiebag

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Dela på Pinterest
I dagens vlogg får ni hänga med mig på pressfrukost, poddinspelning och även en tur till soprummet haha! Jag tänkte även att vi kikar igenom innehållet till ELLE-galans goodiebag tillsammans och sen får jag några vlogg-tips från Margaux!​

Är så pirrig samtidigt som jag är sjukt matt efter all redigering och teknikkrångel. Hands down till alla Youtubers där ute som gör flera videos i veckan. Trodde jag skulle hinna redigera klart videon igårkväll, sen innan klockan tolv, sen innan klockan fyra och nu sitter jag här vid sju tiden och har precis fått upp den.

Och då jobbar jag ändå med video...

Men nu är den här, den är 10 minuter lång bara så kika gärna in den och ge mig en tumme upp HÄR på Youtube och prenumerera på min kanal genom att klicka in HÄR! Önska gärna vad ni vill se i nästa vlogg också! Är så nyfiken på vad ni vill se mer av!

I dagens vlogg får ni hänga med mig på pressfrukost, poddinspelning och även en tur till soprummet haha! Jag tänkte även att vi kikar igenom innehållet till ELLE-galans goodiebag tillsammans och sen får jag några vlogg-tips från Margaux!