Stockholm Fashion Week AW18 dag 1

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Idag kickades Stockholm Fashion Week i​gång och det var Autumn/Winter 2018 som visades upp. Jag gick på två visningar idag, Busnel och Newhouse, tillsammans med Sara​.

Idag kickades Stockholm Fashion Week igång och det var Autumn/Winter 2018 som visades upp. Jag gick på två visningar idag, Busnel och Newhouse, tillsammans med Sara. I vanlig ordning så möttes vi upp för ett glas bubbel innan, sån mysig liten ny tradition!


Sen bar det av till Grand Hotel där Stockholm Fashion Week hålls nu, och direkt in på Newhouse visning. Gillade verkligen deras jackor och kappor, de är riktigt stiliga!

Tog inte så mycket bilder med kameran utan försökte mest filma då jag tänkte göra en ny vlogg, (weii!) så kul! Den kommer nog upp imorgon eller på tisdag, men helst imorgon...


Efter Newhouse visning så minglade vi runt lite och hängde bland annat hos Chiquelle som hade pop up innan nästa visning. Sista dagen kommer de ha "Grab & Go" så man får plocka med sig lite plagg hem. Drömmen!!

Sista visningen för idag var Busnel som visade sin kollektion i spegelsalen som är så himla fin, kolla bara kristallkronan?! Tänk att ha en sån hemma...

Gillar verkligen Busnels visningar, de gör alltid så fina saker så man verkligen längtar till säsongen som de visar upp. Är inte ensam om att tycka det, var verkligen fullt hus haha!


Ni kan se fler bilder och filmer på min Instagram, Lisaolsson_. Kommer uppdatera där hela veckan så lägg till mig där om ni vill hänga med!