Sista dagen av Stockholm Fashion Week genom mobilen

- Foto: Copyright 2018. All rights reserved. Foto: Modette
Dela på Pinterest
"Kanske lite ytligt att bry sig, och egentligen skiter jag i om jag får stå eller sitta. Men jag vill ändå unna mig det, mitt 15 åriga jag vill jag unna det. Fan vad stolt hon hade blivit."

Tänkte slänga upp ett vardagsinlägg om min dag genom mobilen. Har hört att det önskas och uppskattas att se en mindre "polerad" vardag, och mer pang på sak om ni fattar vad jag menar haha! Det är jättekul, tycker det blir mer personligt här då. Ska få ordning på kommentarerna så kan jag få lära känna er bättre, de har ju funkat si sådär. Ser fram emot att få "snacka" mer med er!

Anyhow, idag var det sista dagen på Stockholm Fashion Week. Vi har ju rapporterat från alla visningar på sajten och sprungit iväg på några. Så himla kul att hinna bevaka på plats.

I år har jag känt mig mycket tryggare på visningarna också, det har stått mitt namn och "Modette" på min plats så jag inte behövt tveka på om de menar Lisaplace egentligen, det har ju varit problem med det tidigare år haha!

En annan kul sak var att jag för första gången fick sitta front row, trodde först att det var ett misstag, men det stod ändå mitt namn + Modette. Kanske lite ytligt att bry sig, och egentligen skiter jag i om jag får stå eller sitta. Det är jättekul bara att få vara där. Men jag vill ändå unna mig det, mitt 15 åriga jag vill jag unna det. Fan vad stolt hon hade blivit.

Dagens visningar började med två varmkorvar. Som jag åt i farten påväg till Grand Hotel. Stressen mellan visningar och kontoret är inte så glammig haha.

Sen var det dags för Naim Josefis visning. Fanns en klänning som jag ÄLSKADE! Fick den inte på bild men om ni kollar min Instastory så finns den där. Lisaolsson_ heter jag där.



Efter det satte jag mig och jobbade en sväng i en soffa på Grand. Blev för kort om tid att springa till kontoret emellan.

Efter det vankades det Stylein. Där var det dock inte frontrow som gällde haha! Satt bredvid en kameraman så fick ducka varje gång han svängde för att följa modellerna längs kameran. Visar hur jag satt på Instastory också, ganska roligt faktiskt haha!


Så avslutades Stockholm Fashion Week för den här gången. Tack för jättetrevliga dagar och denna gång! Nu ska jag äta lite godis och snart kommer Filip upp för en kväll här, så mysigt!