Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2018-01-13 13:01

Testar Kicks nya Peel Off Mask

Hej på er! Det är lördag och jag har nog fått Lisas förkylning. Hon har varit sjuk i veckan och nu känner jag mig väldigt hängig också. Attans!

Ikväll är det 25-årsfest för min bästa vän så jag behöver verkligen bli pigg och hitta energi till kvällen.

I veckan fick jag ett pressutskick på Kicks nya Peel Off Mask, en ansiktsmask som ska vara djuprengörande och minska synliga porer. 

Så jag tog mig upp ur sängen för att testa den. Ansiktsmask är faktiskt nya grejen när det gäller att bli piggare och frisk. Det känns som att en kopp te har bytts ut mot en ansiktsmask. 

Den innehåller lera, tea tree oil, mentol, chaifrönextrakt, havreextrakt och såklart kol. Alltså typ alla rätt när det gäller trenderna i hudvårdvärlden just nu. 

Jag använde deras nya verktyg för att applicera masken, något jag verkligen föredrar istället för att ta på masker med händerna. Det kladdar inte och det känns både renare och fräschare.

Så, hur bra är den egentligen? 

Jag hade den på i ungefär 15 minuter och sedan drog jag av den. Den är lätt att ta av och bara en liten del fastnade kvar på huden som jag fick ta en handduk och gnugga bort. Man känner sig ren och fräsch efteråt, men fick ingen direkt "wow-effekt". Men får man ens det av någon mask? Om svaret är ja så vill jag verkligen testa den!

Hur som helst, den gjorde sitt jobb och jag känner mig rejält uppfriskad! Nu ska jag försöka tagga till fest. 

Kram!