Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-02-11 10:03

Varför jag älskar söndagar och billiga hudvårdsprodukter

Hej på er!

Idag är det söndag och jag har (äntligen!) massor med energi. Har haft en lugn helg med OS, Melodifestivalen, pussar och samtidigt haft rehab för min kropp. 

Har haft en sån där helg då jag tagit hand om min kropp lite extra och fräschat till mig. Har haft hårinpackning, gett huden en rejäl fuktbomb och gett min själ massor med sömn. Ja, lite som rehab-helg för både själ och kropp helt enkelt.


I veckan fick jag ett pressutskick med lite produkter från Aco. Jag testade den här på bilden ovan och smörjde in hela kroppen, och jag gillar den starkt! Den återfuktar rejält men torkade också hyfsat snabbt. Luktar gott gör den också :) Att den bara kostar 87 kronor är ju ett stort plus! 

Jag gillar ju budgetvarianter när det kommer till hudvård. Förstår inte riktigt grejen med att betala 700 kronor för en hudlotion som är lika bra som en för 100 kronor. Produkten tar ju slut, liksom. Att då köpa nya som är dyra känns som en så onödig utgift, tycker jag. Hellre hittar jag en billig favorit som jag kan köpa utan att plånboken lider :) 

Jag älskar verkligen söndagar. Det är okej att inte göra någonting. Det är också okej att göra massor. Man gör exakt det man känner för och det finns oftast inga måsten. Söndagar är liksom din egen dag – utan alla krav och måsten. 

Jag har startat dagen med ansiktsmask (från Urban Gloss, här hittar ni den) och Vinter-OS. Kanske ska ta en långprommis sen, eller kolla klart på Bron, eller bara kramas med Martin. Kan göra lite vad jag vill idag – och hur härligt är inte det?!