Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-02-13 17:43

Snabbverkande brun utan sol – min räddare i nöden

Jag har ju flera gånger skrivit att jag använder brun utan sol mer eller mindre varje dag. Det är en del av hela min hudvårdsrutin, då jag känner mig mycket piggare och finare när jag har lite färg.

Så, tänkte helt enkelt bara skriva ett kort inlägg om mina BÄSTA tips när det gäller brun utan sol.

1. Hitta din favorit

Jag har testat mig fram och på min kropp fungerar Cocoa Brown allra bäst. Färgen blir bra, den torkar snabbt och den ger färg direkt – inte efter 24 timmar. Jag är typen som gärna är lite för spontan ibland, och då behöver jag en snabbverkande brun utan sol i mitt liv.  Men! Det här är såklart individuellt, så testa er fram. 

2. Smörj in kroppen innan

Min rutin går till såhär: Duscha, raka benen, smörja in benen, ta på mig varma mjukiskläder och mysa runt en stund så hudkrämen sjunker in ordentligt. Sen tar jag på brun utan sol! Då blir resultatet jämt och jag slipper (förhoppningsvis) fläckar, då det annars blir fläckar där du är extra torr osv.

3. Håll kroppen återfuktad

När jag sen är brun och fräsch vill jag såklart att färgen ska hålla så länge som möjligt. Det gör jag genom att hålla kroppen återfuktad hela tiden. För om jag blir torr "spricker" färgen. Så, återfukta efter varje dusch, viktigt viktigt!

4. Det går att ta lager på lager

Som ni ser på bilden ovan har jag använt färgen "Extra dark shade". Resultatet på mina ben är efter en användning, bara efter några timmar. Men om jag använder en ljusare nyans kan jag ta lager på lager för att maxa resultatet. Supersmart!