Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-02-12 17:57

Vad vill ni läsa mer om på Modette?

Det är måndag (weey!) och jag är tillbaka på jobbet. Efter en lugn och skön helg är jag urtaggad på att jobba och kötta på.

Jag har kickstartat veckan med analysera förra veckan, lägga en plan för denna vecka och haft möten. Jag märker själv att jag har blivit en betydligt mer effektiv människa på senaste. Jag ogillar sega och långa möten och vill gärna att det ska vara pang på, effektivt och bra.

Men, hur som helst. Jag behöver er hjälp lite. 

Vad vill ni läsa mer om på Modette? Vi försöker alltid anpassa innehållet efter våra läsare och se vad som går hem just nu – men nu vill jag bredda lite och testa nya grejer. 

Vad gillar ni bäst? Är det mode, nyheter, skönhet, relationer, krönikor, storys eller kanske karriär? Jag är så nyfiken på att höra era åsikter och tankar. Är det något ni saknar, vill ha mer/mindre av?

Kommentera gärna eller mejla mig på sara.lund@modette.se, jag ser fram emot era svar! :)