Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-02-21 09:07

Testar Therese Lindgrens nya skönhetsmärke Indy Beauty

Hej på er!

Hoppas ni mår bra? Jag börjar bli förkyld och har svinont i halsen. Har inte haft det på så länge?! Känns som taggtråd varje gång jag sväljer, hade typ glömt bort hur det känns. 

Hur som helst, har ni sett att Therese Lindgren har släppt ett helt nytt skönhetsmärke? Här kan ni läsa om det! Det är alltså en vegansk skönhetsserie med allt från rengöring till bodylotion och ansiktsmasker. 

Vi fick hit lite produkter igår och jag åkte raka vägen hem efter jobbet och la en ansiktsmask. Det är ju typ det bästa som finns att mysa framför tvn med en ansiktsmask, känns så vardagslyxigt.

Hur som helst, den jag testade är "clear skin mud boosting". Den innehåller kol och djuprengörande leror som ska ta bort döda hudceller, ta bort pormaskar och dra ihop huden, samt ge dig ett glow. Låter som drömmen, eller hur?


Först och främst – jag älskar lermasker. Det känns så på riktigt att smörja in ansiktet i en ansiktsmask som är tjock. Jag ogillar ju sheetmasks, som jag sagt tidigare. Jag kanske hade lite mycket på mig (som ni ser på bilden, haha). Men jag gillade det! 


Den här luktade så gott. Både jag och Martin gillade doften och jag ville inte ta av mig den. Den luktar lite melon och fruktigt. Mumsigt värre!

Jag hade på den i 5-10 minuter och det stack lite i ansiktet under tiden. Den var inte kladdig och jobbig att applicera, men däremot lite jobbig att ta av. Fick skölja ansiktet länge och sedan dra av resten med en handduk, för att sedan skölja ansiktet igen. Kan ha och göra med mängden jag tog.

Så, resultatet och slutbetyget?

Jag kände av effekten av att den skulle "dra ihop huden". Något jag känner av även idag, dagen efter. Huden känns liksom stramare. Sedan tog den bort pormaskar och sånt lika mycket (eller lite) som de flesta andra masker, alltså ingen större skillnad efter en användning. 

Men jag gillar den och tycker den är prisvärd för 125 kronor, och ett extra plus är att den är vegansk såklart! Bra jobbat Therese Lindgren :)