Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2017-12-01 19:34

Testar Fenty Beauty för första gången

Så kul med all fin respons jag fick igår när vi gick ”live” med bloggarna!! Lyckorus rakt genom kroppen. 

Jag måste erkänna att jag är lite nervös över hela den här grejen. Jag har aldrig bloggat (bara när jag var typ tonåring) såhär, men ska verkligen göra mitt bästa för att göra det bra och på mitt sätt. 

Igår träffade jag som sagt Fenty Beauty, som är Rihannas beautymärke. De är ute och visar upp allt från kollektionen och vi passade på att ta ett möte när de var förbi Sverige – så kul!! 

Fick höra allt från hur Rihanna arbetat fram skönhetsmärket, hur hon sminkar sig och hur alla produkter ser ut och fungerar. Jag är inget fan av Rihanna som artist egentligen men skönhetsmässigt är hon ju på toppen av tronen.

Jag fick med mig en drömmig goodiebag med massvis med produkter som jag redan nu har börjat testa.

Fenty Beauty

Jag har testat foundationen, highlightern och läppglanset hittills och är kär i alla tre. 

Fenty Beauty foundation

Foundation

Jag har känslig hy och trivs inte med för fet foundation, men vill också ha en som verkligen är täckande. Där var Fentys foundation perfekt för mig – den är tunn men täckande och det känns inte som att det ligger ett lager med smink i ansiktet. Den är även snabbtorkande – perfekt!

Highlightern

Den är såklart goals, som alla andra highlighters som finns idag. Den här är lite krämig, vilket gör att den fäster betydligt bättre på huden än ett vanligt puder. 

Fenty beauty highlighter

Läppglanset

Första frågan jag fick när jag hade på mig det här var "har du fixat dina läppar?". Glosset gör att läpparna plutar lite mer och det ger en otrolig färg och glans. Jag är KÄR i denna! Dock ett sånt där läppstift jag inte kommer använda till vardags, utan mer till festliga tillfällen.

fenty beauty lipgloss

Jag har på mig det här, och ja, ni ser ju läpparna!

sara lund fenty beauty

Nu sitter jag på tåget påväg hem från jobbet. Det är fredag och helg för vissa, men inte för mig. Jag ska åka till Sälen nästa fredag så jobbar ikapp den dagen imorgon. 

Då ska jag sitta och summera massa roligheter från 2017 som vi kommer släppa lite då och då under december.

Typ de hetaste modetrenderna, skönhetstrender, kändisnyheterna och annat skoj som hänt under 2017. Det är så roligt att gotta ner sig i sånt och summera. Älskar december månad ur ett jobbperspektiv. Det är intensivt men också väldigt rolig. Allt från jul, nyår, summeringar och sedan trendspaning inför 2018.

Jag tänkte köra lite större inlägg så ni får känna mig – allt från hur jag hamnade på Modette, vad jag gör i mitt jobb, hur jag träffade Martin och hur det känns att helt plötsligt blivit lite ”offentlig”.

Vad tror ni om det? Jag tror det kan bli kul! :)