Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2017-12-02 17:22

Produkterna som räddade min vintertorra hy

Har ni lyssnat på vår podcast "How to med Lisa och Sara" så vet ni kanske att jag hade otroliga problem med min hy ett tag.

Vinterkylan slog hårt på både mitt psyke och min hy. Jag har varit så trött, torr i ansiktet och för första gången har jag sett mörka ringa under mina ögon. Jag är den som annars alltid har svullna påsar under ögonen, men något har hänt (blivit gammal?).

Hur som helst. Som jag sa i podden blev jag så torr att jag liksom fick sår i ansiktet. Alla krämer bara sved och vad jag än gjorde blev det bara värre. Speciellt runt ögonen där jag var så röd att jag skämdes att gå osminkad för min pojkvän (sjukt och inte okej, jag vet.)

Jag testade alla möjliga produkter, allt från ansiktsmasker, vaselin, dyra krämer och oljor. Men det bara sved i ansiktet och blev inte bättre. Fick även finnar och pormaskar på köpet.

Sen hittade jag drömkombon som seriöst räddade min hy. Jag har använt Löwengrip Care & Color Sleeping Sensation Hydrating Mask, och även droppat i lite olja från ACO

Löwengrip care & color

Jag sover med masken på mig och den gör min hy väldigt lugn. Jag har orolig hy som påverkas av stress, mens, kost och massa annat. Så att hitta en produkt som kan lugna den oroliga hyn är helt magiskt för mig.

Att jag sedan droppade i lite olja ger min hy en extra fuktboost och ett fint glow. Då jag varit så extremt torr har jag använt den här kombon både under natten och även dagtid, under mitt smink.

Sara Lund

Tips tips till alla torra vinteransikten där ute!


Följ mig på Instagram här!