Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2017-12-03 11:50

Kärlekskris, svartsjuka och distansförhållande – veckans podd är här!

Hej på er!

Det är söndag och första advent. Riktigt mysigt att december äntligen är här. Jag fyller år imorgon (26 år!!) och har lite smått ångest över det. Vet inte varför, jag är så olik både min kollega Lisa och min pojkvän Martin, de båda älskar att fylla år medan jag gärna typ låter den dagen bara passera.

Första advent

Men, söndag betyder också nytt poddavsnitt!

How To med Lisa och Sara

Den här veckan pratar vi om relationer, svartsjuka och distansförhållanden. Vi pratar både om våra egna relationer och relationer i övrigt. Jag börjar med att säga "jag kanske börjar gråta i det här avsnittet".... Haha! 

I slutet podden hör ni kanske att jag börjar prata lite konstigt. Det beror på att jag hade sån jävla tandvärk och fick åka till tandläkaren och laga en tand direkt efter inspelningen. Hehe! Lyssna på podden här!!

Följ mig på Instagram!