Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2017-12-05 08:51

Tack för alla gratulationer igår! Ni är bäst!

Igår vaknade jag upp på min 26-årsdag. Min klocka ringer 05:00 varje morgon och min kära sambo, Martin, ville väcka mig med frukost på sängen och sång (han är bäst) så han fick själv ställa klockan på typ halv 5?! och smög in i sovrummet strax innan 5.

Han vet att jag behöver kaffe typ direkt när jag vaknar, men han dricker inte kaffe själv. Så jag vet hur mycket han kämpade med att få till kaffet (ser ni hur full koppen är, och spillt utanför?). GULLIG! 

Både Martin och min fina kollega Lisa vet att jag inte trivs med att fylla år, men ändå har de gjort saker som gjort min dag så fin. Väl på jobbet möttes jag av Pepsi, tända ljus och lussebullar. Om Lisa känner mig bra? JA!

Jag vet inte varför jag inte gillar att fylla år men det är något med uppmärksamheten jag inte trivs med. Jag hatar även att skriva önskelistor, dels för att det känns som att jag kräver att jag ska få presenter men också för att jag hatar den typ av uppmärksamhet, typ "alla ska vara snälla mot mig idag-grejen". Jag blir glad om mina nära och kära är med mig och att alla mår bra, det räcker gott och väl för mig, hur klyschigt det än låter. 

Så, det enda jag ville igår var att få fira kvällen med min Martin, som annars jobbar kväll ofta.

Vi åt på Basilico i Uppsala, vilket är mitt favoritställe i hela Uppsala. Det är mysigt, gott, trevlig personal och enkelt. Deras pizzor är TO DIE FOR och igår åt jag den godaste laxen jag någonsin ätit, utan tvekan.

Tusen tack för alla gratulationer jag fick under dagen, det värmer ända in i hjärtat. Och ett extra tack till Martin som är den roligaste och snällaste killen i hela världen.

KRAM och sorry för superfula bilder, men så blir det ibland!