Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2017-12-17 18:22

Julfest, julbord och julklappar – min helg i bilder!

Hej på er!

Jag ligger nedbäddad i soffan för tillfället och väntar på Martin som kommer hem om någon timme. Den här helgen har verkligen varit lugn och skön – en perfekt helg såhär en vecka innan jul.

I fredags var det julfest med Nyheter24-gruppen och det blev bubbel (och shots), sång och massa fina priser. Jag tog tåget hem (nackdelen att vara pendlare) vid 23 redan, så missade nog den roliga delen av festen. MEN ledsen är inte jag över det, för hade supertrevligt tiden jag var där.

Vi bjöd in tjejerna på Nyheter24-redaktionen för lite bubbel innan själva julfesten och lägg märke till Gabbis (Gabriella Bark, nöjeschef Nyheter24) glow?! Wow säger jag bara.

Lördagen spenderade jag så lugnt man bara kan göra. Jag myste runt hemma och åt äggmackor (har ätit äggmacka varje dag i en vecka nu..... gillade inte ens ägg förut?). 

Träffade Rebecka en stund och snackade skit, tände ljus på hennes mormors grav och handlade presentpapper till julklappar. Sen slog jag in några julklappar och satan vad jobbigt det är? Jag är verkligen inte bra på det upptäckte jag. Tror Martin får slå in resten.

Har myst runt i en Happitude-tröja typ hela helgen och är tokkär i den. Den här har jag lånat från jobbet (vi sitter ju i samma hus) men vill verkligen köpa mig en egen, fast vet inte vilken text jag ska välja? Man får ju skriva vad man vill. Ge mig förslag gärna!

Sen testade jag Kocostars slice mask. Det är alltså en ansiktsmask (inga riktiga gurkor) och ja, jag fick en rejäl fuktbomb. Dock inte så foto vänlig då ni kanske ser att en gurka håller på att ramla av vid min hand.

Idag (söndag) drog jag till Sätra Brunn med hela min familj. Jag har saknat dem så mycket så den här dagen var välbehövlig. Vi åt julbord som var SÅ GOTT.

Och efterrättsbordet var såklart en rejäl hit, MUMS!

Jag och min fina syster. Hon är två år äldre än mig och har två barn, har byggt ett eget hus och är helt amazing. Vi lever så olika liv men är ändå så lika. Världens bästa vän och syster.

Jag har fått en grej för vida byxor nu och hatar mer eller mindre svarta stuprörsjeans som har varit favoriten i flera år. 

Idag har vi även släppt ett nytt poddavsnitt, men skriver ett till inlägg om det då jag har en deeel att säga om det, hehe.

Kram!