Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-01-08 09:11

Nyårsfest, nyårslöften och fördomar – veckans poddavsnitt är här!

Nu har avsnitt 8 av vår podd släppts och den här gången pratar vi om nyårsfesten, nyårslöften och sen hur reaktionerna har varit sedan vi släppte podden. Alltså vad folk säger och tänker, och det ämnet spårar iväg lite för vi börjar snacka om fördomar om journalistyrket och vårt jobb som redaktörer på Modette.

Jag berättar bland annat om de vanligaste kommentarer jag får angående podden. Folk verkar tycka synd om Martin, då jag öppnar mig så mycket. MEN ni ska veta att han får lyssna på varje avsnitt där han är inkluderad och har även bett mig ta bort vissa delar men även bett mig att prata om andra.

Så, inga hard feelings alls mellan oss. Han tycker nog det är roligt att jag poddar, hoppas jag, hehe.

Sedan snackar vi även lite om fördomarna om att jobba på Nyheter24-gruppen, att folk tror man sitter och skriver clickbaits hela dagarna och VILL sätta dit folk. Det är så långt ifrån sanningen så det finns inte.

Så, in och lyssna (r) och glöm inte att ge oss betyg! 

Följ även mig på Instagram här!