Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

2018-01-10 18:10

Fotovänlig dag men ett självförtroende som sviker

Wow vilket väder vi hade tidigare idag. Det var så magiskt vackert ute att man nästan fick lite vårkänslor, trots att det var så kallt att man knappt kunde andas.

Jag och vår praktikant Vilma gick ut för att ta del av det fina vädret och tänkte "YES, nu kan vi fota massa". Problemet var bara att händerna frös till is och mina fötter blev två isklumpar. SÅ K A L L T! 

Sedan har vi ett annat problem att jag aldrig blir bra på bild, enligt mig själv.

Vissa har ju problem med att höra sin egen röst, jag har genuina problem med att se mig själv på bild. Selfies är en sak, då jag styr allt själv, men när andra tar bilder på mig så blir jag aldrig nöjd.

Hatar verkligen att se bilder på mig. Varför är det ens så? Varje gång det dyker upp en kamera framför mig så får jag lite panik. Är ju såklart mitt självförtroende som sviker mig, vilket är så himla sorgligt. Måste försöka jobba bort det asap. 

Modette har sitt kontor vid Karlaplan i Stockholm, och det är så fint här. Älskar att få min dos av Stockholm varje dag.

Men, hur fint det än var ute så trivdes vi bättre inomhus. Varmt, kaffe och sköna fotöljer. Det slår ju ändå fint vinterväder, eller hur?