Här är apparna Bianca Ingrosso använder för att redigera bilder

Vill du ha lika snyggt Instagram-flöde som Bianca Ingrosso? - Foto: Bianca Ingrosso
Dela på Pinterest
Vill du redigera dina bilder lika snyggt som Bianca Ingrosso? Vet du inte vilka appar du ska ladda ner? Nu avslöjar Bianca vilka tre appar hon använder - och vad hon använder dem för.

Bianca Ingrosso har under de senaste åren blivit ett med Sverige. Hon är idag en av de största kändisarna i Sverige och har miljontals personer som följer henne på Youtube, Instagram och bloggen.

Bildkälla: Instagram/ biancaingrosso

Hon är både influencer och tv-profil och tjänar massvis med pengar på sina sociala kanaler. Har ni följt programmet Wahlgrens värld så vet du också att hon är extremt noga med sitt flöde på Instagram – något som såklart är viktigt då det är en del av hennes yrke. 

Det ska vara bra ljus, bra vinklar, bra teman och såklart bra redigering. 

I ett avsnitt av podcasten "Framgångspodden", som drivs av Alexander Pärleros, gästar Bianca Ingrosso. Hon pratar om sin egen framgång, vad som gör henne motiverad och vad hon drömmer om. 

Bildkälla: Instagram

Alexander frågar vilka appar hon använder för att redigera sina appar, och hon nämner tre olika som hon använder till olika saker.

Den första appen är Facetune, som hon använder för att göra väggar vitare och ta bort gula nyanser. Och även för att göra bilden skarpare. 

Sedan för att redigera vidare använder hon sig av appen VSCO, där hon har över 70 olika filter. 

– Jag använder mycket A6, J6 eller P5. Jag har köpt till dem, så jag tror jag har typ 70 stycken filter, säger hon.

Den tredje och sista appen Bianca använder sig av är Afterlight.

– Jag använder afterlight för att få en mer rustik känsla, säger hon.

I podden avslöjar även Bianca Ingrosso hur mycket hon kan ta betalt för en enda bild på Instagram. Hon säger att det är det dyraste ett företag kan köpa och att det är några nollor på priset.

Alexander Pärleros skämtar om att Mullemäck vill att Bianca ska ta en bild där hon byter däck och frågar vad priset skulle bli för det.

– Det skulle bli lite jobb så kanske 150 000 eller 200 000, säger hon då.

Så, med ett sånt pris på sina instabilder förstår man ju ändå att hon lägger lite tid på redigering. 

Mer:

Modette söker nya bloggare – är du vår nya stjärna?

Gilla Modette på Facebook!