Mest läst

Här är Modettes nya bloggare Madeleine Björk

Dela på Pinterest
Vi är så glada över att få presentera vår nya bloggare Madeleine Björk. Efter år som ekonom valde Madeleine att följa sina drömmar och utbilda sig till event- och bröllopskoordinator.

Vem är Madeleine Björk?

– En eventkreatör i en ekonoms kropp. Jag har insett att jag är som lyckligast när jag får hålla på med det jag brinner för, nämligen att skapa magiska event. Min utbildning var inte helt rätt och nu sadlar jag om och utbildar mig till bröllops- och eventkoordinator. Jag är personen som på riktigt har fått tillbaka livsgnistan och som nu studsar igenom livet med en inställning att allt löser sig och att det gäller att ha kul på resan som kallas livet.

Vilket är ditt spirit animal? 

– Det första jag kom och tänka på var häst, jag är från Vallentuna där kommunens slogan har varit 'varannan invånare är en häst' och jag älskar att komma ut på landet till stallet och andas in doften av en hästmule. Fler likheter som jag kan dra till hästar är att jag är ambitiös, ihärdig, lojal och jag är som lyckligast när jag känner mig fri.

Vad kommer vi få läsa om på din blogg?

– Läsarna kommer främst få följa med på min resa från ekonom till eventkreatör där fokus ligger på bröllop, event och inspiration. Det blandas såklart upp med tankar kring entreprenörskap, hur man startar och driver ett företag och hur man vågar följa sin dröm. Det blir helt enkelt en blandning där den röda tråden är jag och mina intressen, en tjej som valt att följa sin dröm.

Vilket är ditt bästa tips på hur du fixar en bra fest?

– Utgå från dig själv och den festen just du vill ha, inte vad någon annan tycker eller vad som är normen. Skapa förväntningar så att dina gäster vet vad du förväntar dig av festen, och vad de kan förvänta sig när de kommer. Sist men inte minst är förberedelser och planering A och O för att skapa ett lyckat event och slippa stress. Spana in på bloggen i helgen så kommer jag skriva mina 10 tips på hur du skapar ett lyckat event.

Vilket är ditt favoritquote?

– Det är så himla svårt att välja, jag är en Pinterest-knarkare och varje morgon försöker jag hitta ett mantra som ska genomsyra dagen. Men två som verkligen genomsyrar mitt liv just nu är:

'Do something today that your future self will thank you for' och 'You will never change your life until you change something you do daily'.

Vem är din största förebild och varför?

– Jag har egentligen ingen direkt förebild utan jag snappar upp egenskaper och styrkor som människor i min närhet har som jag beundrar. Jag beundras av människor som följer sina drömmar, som stångas i motvind och som inte ger upp. Samtidigt beundrar jag mina föräldrars driv och tålamod, far- och morföräldrars givmildhet och stora hjärtan som rymmer många. Mina syskons och vänners alla olika fantastiska egenskaper. Mina förebilder finns helt enkelt runt omkring mig och jag försöker att ta det bästa från dem alla för att bli mitt bästa.

Vad vill du sprida vidare till Modettes läsare?

– Inspiration till att våga följa sina drömmar, våga utmana och tro på sig själva. Ingenting är omöjligt. Jag hoppas att jag via min blogg kan sprida lite kärlek och styrka till alla som kämpar. Kanske inspirera någon att ta klivet ut i det osäkra. Jag vill helt enkelt att folk ska läsa min blogg och känna sig peppade på livet – livet de skapar för sig själva, inte för någon annan.

Läs Madeleines blogg HÄR och missa inte att följa henne på Instagram HÄR!

Bildkälla: Modette, Madeleine Björk