Mest läst

Lisa Billinger tar över som chefredaktör på Modette

Lisa Billinger blir ny chefredaktör på Modette.se. Foto: Lisa Billinger
Dela på Pinterest
Från och med idag, den 1 juni 2018, så tillträder Lisa Billinger som Modettes nya chefredaktör och siktet för sajtens framtid är högt.

Modette är en av Sveriges största sajter för unga kvinnor med hundratusentals besökare i veckan. Modette inspirerar dagligen med nyheter och trender inom mode, skönhet, karriär samt sociala medier, med mottot att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva. 

Sedan hösten 2016 har Lisa Billinger haft en betydande roll som redaktör på Modette och tar nu klivet upp och blir chefredaktör för Modette.se och efterträder Sara Lund.

– Jag är otroligt peppad på min nya roll och att få ta Modette till nästa nivå. Mina ambitioner är höga för Modette och jag ser en stor potential för utveckling på alla håll, säger Lisa Billinger.

Framåt kommer Modette lägga fokus på karriär med syftet att peppa unga tjejer till att våga satsa stort på sina drömmar.

– Att vara först med det senaste inom det digitala, mode och livsstil är något som sitter i väggarna på Modette. Nytt framöver är att vi kommer satsa mycket på att guida våra läsare till självförverkligande och ha ett stort fokus på karriär. Vi vill motivera unga tjejer till att bli den bästa versionen av sig själva och att känna sig trygg i vem man är.

– Det känns fantastiskt härligt att Lisa nu blir chefredaktör för Modette. Hon är expert på målgruppen och lever och andas det Modette står för. Jag är övertygad om att Lisa kommer ta Modette till nästa nivå, säger Henrik Eriksson chefredaktör och ansvarig för Nyheter24 samt publicistiskt ansvarig för Nyheter24-Gruppens sajter.

Gilla Modette på Facebook och följ oss på Instagram!