Mest läst

Kenza Zouiten Subosic släpper egen podd – då kommer den

Kenza Zouiten Subosic släpper egen podd. Foto: Bild: Instagram/Kenza Zouiten Subosic
Dela på Pinterest
Äntligen är nyheten som vi alla väntat på här. Kenza Zouiten Subosic släpper en egen podd och vi längtar så efter första avsnittet.

Efter en lång väntan och stora förhoppningar så avslöjar Kenza Zouiten Subosic att hon kommer släppa en egen podd.

Idag startar många kända profiler poddar, men du behöver faktiskt varken vara känd eller ha en ljudtekniker för att starta en podd och få ut den på Itunes. Läs här om hur du kan göra för att starta en egen podd – steg för steg.

Redan inför 2018 fanns det med på hennes bucketlist men då det varit ett utmanande år med bland annat en chockerande diagnos för Kenza så har hon fått lägga poddplanerna åt sidan.

Kenza har bloggat och delat med sig av sitt liv sen hon var 16 år. Bild: Instagram/Kenza Zouiten Subosic

"När sorgen tog över och jag även fick en chockerande diagnos som vände upp och ner på mitt liv så tog jag årets bästa beslut, nämligen att fokusera på mig själv och min hälsa. Jag sjukskrev mig och min största prioritet blev att må bra", skriver Kenza i bloggen.

Men nu avslöjar Kenza att podden blir av och att vi inte behöver vänta så länge tills den släpps.

"Jag har inte velat ta på mig nya projekt när jag inte har mått hundra, MEN nu kan jag äntligen berätta att podden kommer snart", skriver Kenza på bloggen.

Vi kommer däremot få vänta tills 2019 innan den släpps. Hon skriver nämligen även att det kommer ske först i januari.

Vi kommer kunna lyssna på podden i början av 2019. Bild: Instagram/Kenza Zouiten Subosic

Vad den kommer handla om, och om hon kommer ha en poddkollega är ännu oklart. Det får framtiden utvisa helt enkelt. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Att det har varit en tung tid för Kenza har inte gått att undgå då hon öppet delat sina känslor på bloggen. Förra hösten skrev hon även om ett besök hos gynekologen som slutade i tårar. Se vad som hände i videon nedanför.

Mer:

Så mycket tjänar Kenza Zouiten Subosic

Kenza gick från brunett till blondin – se före och efterbilderna