Det kostar biljetterna till Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos livepodd

Så mycket kostar biljetterna till Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos livepodd. - Foto: Fabian Wester
Dela på Pinterest
Idag släppte Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso sin stora nyhet som alla väntat på. De kommer fylla globen med en egen show och vi har samlat allt du behöver veta.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har länge hintat om en stor nyhet som de ska släppa och vi har länge spekulerat i om det är en egen show, om de ska vara programledare eller vad som faktiskt kommer hända. Och nu vet vi. Den 25 maj kommer de hålla i en livepodd i självaste globen.

Livepoddar har blir allt vanligare men det är få som försökt sig på att fylla hela globen. Men nu kommer Bianca och Alice med sin podd "Har du sagt A får du säga B" ge sina lyssnare en chans att få höra dem live på den stora scenen.

När är Livepodden och när släpps biljetterna?

Alice och Bianca Showcast kommer hållas den 25 maj 2018 och biljetterna släpps redan nu på fredag, den 7 december.

Det är däremot inte bara Alice och Bianca som kommer inta scenen under livepodden. Deras vänner kommer gästa och flera artister kommer uppträda under kvällen.

Livepodden kommer släppas snart, och det gäller att vara beredd med plånboken. Bildkälla: Fabian Wester


Vad kommer biljetterna till Alice och Biancas livepodd kosta?

Priset på biljetterna inför Alice och Biancas livepodd kommer kosta mellan 265-450 kronor beroende på vart du sitter.

I podden brukar duon prata om högt och lågt. De belyser allt ifrån psykisk ohälsa till pinsamma historier, dessutom pratar de mycket om kärlek och relationer. Alice träffade sin pojkvän Philip på ett minst sagt roligt sätt. Se hur paret träffades i videon nedanför.

Mer:

Så träffade Alice Stenlöf sin pojkvän Philip