Mest läst

Gabriella Bylund fick sista rosen i Bachelor 2018

Gabriella Bylund fick den sista rosen av David Möller i Bachelor 2018. Foto: Bachelor 2018.
Dela på Pinterest
Efter otaliga roscermonier blev det tillslut Gabriella Bylund som fick den sista rosen av David Möller i Bachelor 2018.

Den sista roscermonin i Bachelor 2018 är avgjord och den sista rosen David delade ut gick till Gabriella Bylund.

I finalen av Bachelor 2018 stod Gabriella Bylund, 24, och Hedvig Friberg, 24, som de sista tjejerna kvar i kampen om polisen David Möllers hjärta. Under hösten har ett tjugotal tjejer tävlat om Davids hjärta och vecka efter vecka har de blivit färre och färre.

Under finalavsnittet i Bachelor 2018 så får man se när Gabriella och Hedvig får dejta David i ett helt dygn, hur de reser iväg ihop och vaknar upp i varandras armar. Och på Hedvig verkar det som det har varit ett ganska intimt dygn.

Hedvig berättar att de inte kunde hålla händerna i styr under den sista dejten. Bild: Bachelor.

Den sista delen av finalen består såklart av en roscermoni och det var då Gabriella som fick den sista rosen och Hedvig fick sitt hjärta krossat.

– Man känner sig rätt liten nu, och ledsen och sårad. Särskilt efter det magiska dygnet jag hade med David. Han kunde ju inte hålla händerna i styr och inte jag heller liksom. För mig var det sån elektricitet på något vis, säger Hedvig med tårar i ögonen efter den sista roscermonin.

Hedvig i tårar efter finalen. Bild: Bachelor.

Den sista rosen gick till Gabriella.

– En stängd dörr leder oftast till att fler öppnas, och när jag öppnade en dörr för dig så blev det en fjäril, en hel arme av fjärilar. Så Gabriella, skulle du vilja ta emot den sista rosen, säger David innan han sträcker över den sista rosen till Gabriella.

Gabriella berättar att hon är superförälskad och förklarar att hon nu äntligen kan släppa på spärrarna. Så givetvis tackar hon ja till rosen innan de reser iväg ihop.

Den sista roscermonin slutade i att Gabriella fick den sista rosen. Bild: Bachelor.

Men hur gick det egentligen för David och Gabriella när de kom hem till Sverige? Se vad som hände och om de är tillsammans än i dag i videon nedanför.

Mer:

Därför är inte David och Gabriella tillsammans längre efter Bachelor 2018

David avslöjar vad som hände efter Bachelor 2018 – träffar någon annan än Gabriella

6 saker du måste veta om Gabriella Bylund från Bachelor 2018

5 saker du måste veta om David Möller från Bachelor 2018