Mest läst

5 saker om Anton Hagman i Melodifestivalen 2019

Anton Hagman tävlar i Melodifestivalen 2019. Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Youtube-stjärnan Anton Hagman golvade svenska folket i Melodifestivalen 2017. Nu är han tillbaka och aktuell i Melodifestivalen 2019. Vi har svaren på allt du vill veta om honom här!

Hur gammal är Anton Hagman?

Anton föddes 1998 och är idag 20 år. Den 8 september fyller han 21 år. Hans hela namn är Anton Per Erik Hagman. 

Var kommer Anton ifrån?

Anton kommer ifrån Västerås där han också föddes. Han började med musiken tidigt. Redan när han var 12 år skapade han en Youtubekanal där han började lägga ut videos där han sjunger olika covers. Genom sin kanal på Youtube fick han senare ett skivkontrakt hos Universal Music. Idag har han 37 470 prenumeranter på kanalen.   

Tidslinje över förhållandet med flickvännen Wilma Holmqvist

Youtube-stjärnorna Anton Hagman och Wilma Holmqvist träffades på ett Youtube-event i september 2016 och började inte långt därefter att dejta. 

De blev offentliga med sin relation några månader senare när Anton medverkade i Melodifestivalen 2017. De har varit öppna med sin relation då de synts mycket på Youtube tillsammans och även i andra sociala kanaler. 

Sommaren 2018 ryktades det att paret gjort slut vilket på sensommaren bekräftades av Wilma i en video på hennes Youtube. I samma video berättar hon att de ville att allt skulle bli som vanligt och att de försökte igen. 

I september 2018 gick Wilma ut med att hon och Anton är tillsammans igen. De är idag väldigt lyckliga med varandra. Läs mer om Wilma här.

Hur lång är Anton?

Anton berättar för Modette att han är 189 cm lång. 

Det här heter Anton på sociala medier

Antons egna Youtubekanal går under namnet "Anton Hagman". 

Vill du följa Antons vardag mer så kan du följa honom på Instagram under namnet "antonhagman" där vi bland annat får följa hans Mello-resa. På Instagram har Anton idag cirka 80 000 följare. 

Några andra som är med i årets upplaga av Melodifestivalen är inga mindre än Dolly Style. Vet du hur tjejerna ser ut utan sina peruker? Ta reda på det i videon nedan!


Mer:

5 saker du måste veta om Rebecka Karlsson från Idol

Här hålls alla deltävlingar i Melodifestivalen 2019