Mest läst

5 lediga jobb inom sociala medier som du borde söka direkt

Lediga media-jobb med fokus på sociala medier inom resor, tech, mode, skönhet och inredning. Foto: Rusta, &Otherstories och Samsung
Dela på Pinterest
Att få jobba med sociala medier är en dröm för många. Därför har vi listat fem drömjobb du inte får missa att söka direkt!

Just nu har du chansen att knipa ett drömjobb med sociala medier! Vill du göra en karriär inom mediabranschen så måste du spana in dessa tjänster som är lediga just nu.


Social Media Manager på Storytel

De flesta av oss har nog någon gång fått höra om ljudbokstjänsten storytel. Den snabbt växande appen behöver nu någon som kan jobba heltid med deras sociala medier. Du kommer få jobba med alltifrån att producera, planera och optimera innehållet på deras sociala kanaler och rikta dem till rätt målgrupp för att sedan analysera resultatet.

Förutom ett brinnande intresse för sociala medier och varumärke så önskar de även att du har erfarenhet av influencer marketing mm. Låter det som ett drömjobb för dig? Då borde du söka tjänsten här!


Social Media Manager på &Otherstories

Brinner du för mode och media? Modekedjan &Otherstories är just nu på jakt efter en riktigt vass medarbetare som ska sköta deras arbete med sociala medier på heltid. I rollen ingår det allt från planering av innehåll till att sköta digitala kampanjer.

Men för att bli endel av teamet så önskar de att du har minst tre års erfarenhet av arbete med sociala medier och dessutom har jobbat med det på en internationell nivå. Är det dig de beskriver? Läs mer om tjänsten här!


Social Media Manager på Samsung

Teknikjätten Samsung söker nu efter en svensk- och engelsktalande person som ska kunna driva och utveckla deras sociala medier. Det är både en kreativ och analyserande tjänst som kräver att du kan skapa innehåll och även kunna analysera utgångar.

Tjänsten kräver att du bland annat kan med Google Analytics och har några års erfarenhet av betald marknadsföring på sociala medier. Du kan läsa mer om tjänsten här!


Content Manager på Rusta

Om du är en kreativ person som älskar att skapa innehåll så borde du spana in den här lediga tjänsten på Rusta. Där producerar du innehåll som kommer gå i digitala kanaler men även tryckas analogt. Så om du älskar skönhet, inredning och roliga produkter så är det definitivt ett drömjobb som du inte får missa att söka!

De ser gärna att du skapat liknande redaktionellt innehåll tidigare, men du måste vara snabb. Sista ansökningsdatum är den 13 November!


Social Media Specialist på TUI

Resebyrån TUI vill nu stärka sina sociala kanaler i norden och du kanske är den nya hjälten som inspirerar människor med drömmiga destinationer? Drömmer du om att få jobba med SEO, PR och sociala medier så är det här drömtjänsten för dig. Dessutom får du resa 1-2 gånger i månaden.

Läs och se om du har vad som krävs här!

För att kunna landa några av dessa drömjobb så krävs såklart ett vässat CV. Se vad du måste tänka på i videon nedanför:

Mer:

Så skriver du ett CV som ger dig drömjobbet

Det här ska du skriva i mailet för att få svar på din jobbansökan