Mest läst

Fyra lediga jobb i skönhetsbranschen som du måste söka

Lediga jobb inom skönhetsbranschen för dig som vill jobba med smink, skönhet och produkter. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Den här veckan tipsar vi om lediga jobb inom skönhetsbranschen som du borde söka.

Produktutvecklare för smink och hudvård till Cicamed och Swemdeq AB

Älskar du smink- och hudvårdsprodukter mer än allt annat och är intresserad av hur man tar fram bra produkter som kunderna efterfrågar. Jobbet kräver att du har en högskoleexamen i Biokemi, Farmakologi eller annan medicinsk utbildning. Har du det så är detta drömjobbet för dig. Se mer om hur du söker här.

Praktik på Rituals

Om du är ny i branschen så kan det vara bra att söka praktik för att få in en fot. På Rituals erbjuder de just nu en praktikplats på deras huvudkontor i Stockholm. Det är perfekt om du önskar att kombinera ditt intresse för skönhet och smink med en utbildning inom marknadsföring eller ekonomi. Läs mer om hur du söker praktikplatsen här.

Butikschef till LYKO i Mall of Scandinavia

Just nu är LYKO på jakt efter en ny butikschef till Mall of Scandinavia i Stockholm. Förutom ett brinnande intresse för hårvård och skönhet så söker de en ledare som kan ansvara för butiken och personalen. De ser gärna att du har erfarenhet från ett liknande jobb. Känner du att det här jobbet skriker efter dig? Då måste du läsa mer om hur du söker här!

Make up artist till KICKS

Just nu söker KICKS en utbildad make up artist till Upplands Väsby. Om du älskar att hjälpa kunder hitta de bästa produkterna för dem och har erfarenhet av sälj så kan du vara rätt person för jobbet! Läs mer om hur du söker här!

Se fler lediga jobb på Modettes lediga jobb-sektion som du hittar här!