Mest läst

Fyra lediga kreativa jobb inom grafisk design

Fyra lediga drömjobb inom grafisk design för dig som älskar mode och intressanta bolag. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du en kreativ själ som älskar att jobba med att få skapa? Då borde du spana in dessa lediga jobb inom grafisk design.

1. Art Director på Liseberg

Att få jobba med ett roligt och lekfullt varumärke som Liseberg är en dröm för många. Just nu söker de en ny art director till Lisebergs marknadsavdelning. Du kommer jobba inhouse och vara ledande och ansvarig för det visuella och den kreativa processen. Men du får också producera innehåll. Hur drömmigt?!

Detta är ett jobb för dig med erfarenhet i ryggen och vana av att jobba på ett liknande sätt. Om det stämmer in på dig borde du läsa mer om tjänsten här!

2. Praktik inom grafisk design på TRIWA

Just nu söker klockmärket TRIWA en praktikant till sitt creative team. Under praktiken kommer du jobba tätt ihop med deras Art Director och Creative Director. Du kommer lära dig att skapa innehåll och kampanjer för bland annat deras sociala kanaler.

Läs mer om hur du söker praktiken här!

3. Art Director/Grafisk designer till Ideal of Sweden

Ideal of Sweden söker just nu en stjärna till teamet som kan producera rörligt innehåll till deras hemsida, sociala kanaler med mera. Om du älskar att skapa snyggt, modeinriktat rörligt innehåll är det här jobbet för dig! Dessutom får du välja om du vill jobba på deras kontor i Stockholm eller i Norrköping.

Låter det här som en dröm? Läs mer om hur du söker här!

4. Art Director till Spotify

Drömmer du om att få sätta designen som kommer visas för alla Spotify-användare över hela världen? Du kommer jobba med att utveckla grafiskt innehåll för Spotifys produkt-, varumärke-, marknadsföring- och innehållsteam. Det här yrket kräver att du har stor erfarenhet av branschen och visuell design.

Läs mer om detta drömjobb här!

Saknar du utbildning? Vi har listat vilka yrken som det är störst chans att få jobb inom även om du inte är utbildad. Se vilka yrken det är i videon nedanför.

Mer:

Vill du klättra i karriären? Kom ihåg det här!

5 saker att tänka på när du lämnar ett löneanspråk