Mest läst

5 lediga drömjobb för dig som vill jobba med influencers

Lediga jobb för dig som drömmer om att arbeta med Influencers. Foto: Stronger, Alice Stenlöf och Jollyroom.
Dela på Pinterest
Drömmer du om att få jobba med influencers och media? Vi har listat fem drömjobb som kommer passa dig utmärkt!

Influencer marketing assistans på Jollyroom

Just nu söker Jollyroom efter en expert på influencers till den danska marknaden med placering i Göteborg. Du kommer huvudsakligen planera, genomföra och utvärdera samarbeten med influencers men också ständigt ha koll på influencerlandskapet. Är du någon som älskar att hålla dig uppdaterad på olika influencers med barn? Då är det här ett drömjobb för dig. Se hur du söker här!

Bildkälla: Jollyroom

Jobba som Influencer på Studentjobb

Vill du kanske själv bli en influencer? Just nu söker företaget Studentjobb efter en influencer som är kreativ och älskar sociala medier. Läs mer om tjänsten och hur du söker här!

Bildkälla: Studentjobb.

Client Manager inom Influencer marketing på CUBE

I rollen som Client Manager kommer du att arbeta med influencers, Esport profiler, artister, event och marknadsföring främst i sociala kanaler. Så om du har stenkoll på profiler och erfarenhet av sälj, media och kommunikation är detta ett drömjobb.

Läs mer om vad som krävs här!

Bildkälla: WeAreCube

Influencer specialist på Stronger

Just nu söker Stronger efter en person som är en fena på Sociala medier med stenkoll på influencers. Har du koll på vilket innehåll som går hem online och hur man kommunicerar i bild som så väl text? Då borde du spana in det här jobbet. Läs mer om vad det innebär och hur du söker här!

Bildkälla: Stronger

Projektledare på Alice Stenlöf AB

Vill du jobba för en influencer som har många bollar i luften? Då borde du söka jobb som projektledare hos Alice Stenlöf. Se om du har vad som krävs – och hur du söker i videon nedanför.

Mer:

Drömjobb i influencervärlden - nu kan du jobba hos Alice Stenlöf