Mest läst

Jobb inom sociala medier – 5 lediga tjänster i Stockholm

Letar du jobb inom media? Läs då det här!. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
​Jobb inom sociala medier är riktigt eftertraktat idag. Här är fem lediga tjänster i Stockholm – om du vill arbeta i mediebranschen.

PR-ansvarig och presskontakt på Indiska

Som PR-ansvarig på modeföretaget Indiska kommer du ha ansvar över pressarbete samt kontakt med journalister, bloggare och stylister. Tanken är att du ska öka synligheten av varumärket. 

Du ska gärna ha utbildning inom PR, medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande. Har du ett intresse för mode och inredning samt är en fena på sociala medier? Då har du redan ett stort plus! 

Var? Stockholm.

Läs mer om tjänsten här.

Social Media Assistant på Bubbleroom

Jobbar du med sociala medier på Bubbleroom ska du skapa relationer med influencers, är med i kampanjskapandet och assisterar personen som arbetar som Social Media Manager. 

Du hjälper till med sociala kanaler, tar hand om order- och koduppläggning för influencersamarbeten och planerar och utvärderar.

Du har gärna en marknadsrelaterad utbildning, men erfarenheter och personlighet väger tungt.

Var? Stockholm.

Läs mer om tjänsten här.

Social Media Intern på Filippa K

Studerar du och är sugen på att få in en fot på Filippa K? Nu söker de två studenter som vill jobba på marknadsavdelningen. 

Du kommer få vara en del av marknadsteamet och prova på hur det är att jobba med sociala medier och marknadsföring för events. Gillar du digital marknadsföring kan det passa dig! 

Var? Stockholm.

Läs mer om tjänsten här.

PR-specialist med ansvar för influencer marketing

Boktjänsten Nextstory söker nu en PR-specialist som ska fokusera på influencer marketing och ha detta som ansvarsområde. Du kommer vara med i idéskapandet, kampanjer och koncept för samarbeten. Du kommer också planera och projektleda influencersamarbeten.

Du har en relevant utbildningsbakgrund. 

Var? Stockholm.

Läs mer om tjänsten här.

Social Media Specialist på OMD

Nu söker mediebyrån OMD en person till socialavdelningen som ska ha kunskap inom digital media. Du kommer att jobba med analys och siffror samt vidareutveckla samarbeten och projekt. 

Du kommer också samordna ditt arbete med andra områden som Programmatic, SEM, Video och SEO. 

Var? Stockholm.

Läs mer om tjänsten här.


Vill du ha ännu mer tips? I videon nedan tipsar vi om stora företag som tar emot praktikplatser sommaren 2019. Vad sägs om att jobba i London på Disney?

Mer:

Så blir du rik – här är vanorna miljonärerna har gemensamt

Här är yrkena som i framtiden är lättast och svårast att få jobb inom