Mest läst

9 saker tjejer överreagerat på när det kommer till pojkvänner

9 typiska saker som tjejer överreagerar på när det kommer till deras pojkvänner. Foto: Paramount Pictures
Dela på Pinterest
Blir du uppröd över att han pratar om sitt ex, betalar notan och glömmer att svara på ett sms? Sluta vara en drama queen och läs den här listan.

1. Han svarar inte på ditt sms – på direkten

En timme går – du får inget svar – tre timmar går – fortfarande inget livstecken. Efter att hela dagen passerat har du övervägt att göra slut fem gånger. Då plingar din mobil till av meddelandet du väntat på. Men du bryr dig inte längre. Det enda du irriterat kan säga är, "Varför svarar han så sent, vad är felet!!!!". Du tänker inte ens tanken att han förmodligen har varit upptagen på jobbet.

2. Han är fortfarande vän med sitt ex

Visst, vi förstår att det här kan kännas obekvämt. Men det finns faktiskt personer som fortfarande har väldigt bra kompisrelationer med sina ex. Och om så är faktum, snälla var inte en drama queen över det, låt dem umgås. Se det som ett tecken på att din pojkvän är en vettig person som folk vill hänga med. 

3. Han beställer mat åt dig

Vi vet att en del av dig tänker "Alltså, jag kan bestämma över mig själv". Men ärligt talat? Snark. Han vet förmodligen riktigt bra rätter och vill vara säker på att du testar det bästa. Det betyder inte att du är tillsammans med Christian Grey som ska bestämma över ditt liv.

4. Han betalar notan

Absolut, ibland känns det som om 50-talet ringer och vill ha tillbaka sin dejt när din pojkvän ska betala notan. Och vi tycker verkligen att konceptet, varannan gång, håller bäst. Men det finns inget mindre charmigt än att tacka nej eller bli tjurig över att du inte fick chansen att betala, då det var "din tur" att göra det. Uppskatta gesten och se det som ett tecken på att han gillar dig.


5. Hans bästa vän är en tjej

Återigen, vi förstår att det här får dig att tänka, "Nu har de en flört bakom min rygg?!" eller "Tänk om de blir kära". Men ta det lungt, det är troligt att han trivs mer med att umgås med tjejer. Punkt. Det här är en bra egenskap då alla män borde bli bättre på att hänga med tjejer på en vänskaplig nivå. 


6. Han generaliserar kvinnors beteende

Han råkar dra en generalisering och säga en kommentar om hur du och alla kvinnor fungerar. Reagera inte med "Vad menar du med det?!" som mothugg. Du har inte fel som säger så, men han kunde förmodligen bara inte formulera sig rätt. 


7. Han vill bara hänga med dig sena kvällar

Du tror att din kille endast vill ligga med dig. Visst, det finns personer som bara är ute efter sex men det finns även personer som har ett väldigt pressat schema och knappt om tid. Om han vill ses sent, så betyder det förmodligen att han hellre vill träffa dig några timmar än inga alls. 


8. Han är tyst – en kväll

Din pojkvän är jättetyst och ger dig inte lika mycket uppmärksamhet som vanligt. Du hoppar på honom och säger "Om du inte gillar mig längre, säg det till mig". Snälla, sluta överreagera. Han har förmodligen haft en jobbig dag på arbetet.


9. Han pratar om sitt ex 

Vi säger inte att det här inte är något att anmärka, men du behöver inte tjura ihop så fort han nämner hens namn. Personen har fortfarande varit en stor del av din pojkväns liv. Det är hälsosamt och normalt att prata om sina före detta. 


Bildkälla 


Läs också: 7 saker vi kommer lära våra barn om sex