Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker våra morföräldrar lärt oss om kärlek

Dela på Pinterest
Här är de bästa kärleksråden vi någonsin fått – och kommer få.

1. "Skratta tillsammans – det är det viktigaste"

Att vara i ett förhållande med någon kan vara oundvikligt tufft vid många tillfällen. Ni kämpar för att få ihop vardagen, kanske stressar över pengar eller oroar er för framtiden. Men det är de tillfällen när ni skrattar tillsammans som lyfter alla de här stunderna och får vardagen att kännas ljusare. Skratt är så kraftfullt och om ni kan hitta det tillsammans, se något roliga i allt, så kommer ni kunna bli riktigt lyckliga tillsammans.

Läs också: 5 effektiva sätt att börja älska sin kropp på direkten 

2. "Lev för att skapa roliga minnen med varandra"

När du ska spendera dina dagar och leva ditt liv med någon skapar du gemensamma minnen med personen, vare sig du vill eller inte. Se därför till att göra de här stunderna roliga, bra och till något som ni sedan kan berätta föra era eventuella barnbarn. Att leva för att skapa endast lyckliga minnen ger er tillåtelse att vara spontana, anta äventyr och lita på gemensamma intuitioner.

3. "Det är de enkla konversationerna som är de viktigaste"

Det är de enkla konversationerna i vardagen som är de svåra men mest värdefulla. Det är inte konversationerna i sig som bär tyngden, utan faktumet att du bryr dig tillräcklig mycket om någon för att undra hur hens dag har varit. Att bry sig på riktigt om en person är att bry sig om de små sakerna i livet. 


Läs också: 9 saker vi önskar att vi kunde smsa våra tonårsjag 

4. "Älska varandra villkorslöst – i alla väder"

Ja, det här kan låta som en liten kliché, men ge punkten en chans. För i alla förhållande finns det bra och dåliga stunder. Tider då du vill att din partner ska försvinna helt. Men de personer som väljer att trots allt spendera hela livet tillsammans och stötta varandra under alla större händelser, visar varandra vad som kallas – villkorslös kärlek.

5. "Ni måste skapa er egentid"

Många personer har i dag en tendens att prioritera jobb, sociala medier och andra vardagssaker framför tid med sin partner. Ta en paus från mobilen och titta upp några sekunder. När var senast ni hade en romantisk middag, gjorde något som ni aldrig gör och verkligen unnade er en hel kväll tillsammans? Den här tiden, som är så viktig, måste ni skapa själva. Det är inget som kommer budat på posten. 


Läs också: Om filmkaraktärerna kunde snapchatta