Mest läst

7 tecken på att du hittat äkta vänskap i livet

Foto: Unsplash. Foto: Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Här är bevisen på att du hittat en människa som betyder världen för dig.

1. Ni är en och samma fast ändå olika

Med bara en blick, ett tonläge eller ett uttryck vet ni precis vad den andra tycker och tänker. Ni skulle kunna vara syskon. Men ni lär er även nya saker och växer av varandra och er vänskap varje dag. Du skulle helt enkelt inte vara den du är i dag utan er relation.

Läs också:9 beslut som kommer förändra ditt liv

2. Ni behöver inte umgås jämt

Er vänskap är inte beroende av att ni umgås jämt och ständigt. För även om ni ses en gång i veckan, månaden, eller om året så är det exakt samma sak varje gång ni ses. Äkta glädje, trygghet och stöd.

3. Ni vill dock umgås jämt

Och även om ni inte har den chansen så vill ni ta alla tillfällen ni kan till att spendera tid med varandra. Allt du gör blir nämligen tio gånger roligare när din bff är med.

Läs också: 11 saker du bara delar med din barndomsvän

4. Ni delar det ni skäms för

Allt det där som du skäms för delar du med din vän. Det kan vara både jobbiga, roliga och obekväma saker. Oavsett vad kan du säga allt till hen. Även de saker du ibland inte ens vill berätta för din familj.

5. Ni har ingen censur

Det finns ingen censur i er relation. Ni kan berätta om alla sjuka och oklara tankar, gå runt topless och vara allmänt konstiga med varandra. Ni framstår ofta som extremt speciella, men det är det som är de bästa med er vänskap.

Läs också: 5 tecken på att de är vännerna du ska behålla livet ut

6. Ni unnar varandra världen

Det finns ingenting du inte vill ge till den här personen. Hen betyder allt för dig. Och tacksamheten du känner för att ha personen i din liv kan aldrig förklaras i ord. Så tack.

7. Ni offrar allt för varandra

Att göra uppoffringar för varandra kommer naturligt och du erbjuder dig alltid att hjälpa till om något behövs. För du vet att din vän skulle göra exakt samma sak för dig. Tusen gånger om.


Läs också: 9 saker vi tror du glömt tacka ditt syskon för