Mest läst

9 tecken på att din kärlek också är din bästa vän

Foto: Pexels. Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Är din partner även din bff? Ta reda på svaret här.

1. Ni pratar om allt

Det finns ingen censur i ert förhållanden inte. Här berättar man allt och visar allt. Punkt. Lite som en äkta vänskap. Och det skulle inte vara en lögn att säga att ni faktiskt känner varandra utan och innan.

Läs också: 5 tecken på att du har hittat personen du ska leva med i resten av ditt liv

2. Ni har exakt samma humor

Du drar ett skämt du är väldigt nöjd med på en middag, frågan är som vanligt, finns det någon som skrattar? Svar ja! För du vet att det alltid finns en person i rummet som troget håller sig för magen åt ditt skämt...

3. Ni kör samma repliker

Att ni avslutar varandras meningar är väl att ta i, men nära inpå. Ni kör samma fraser, uttryck och säger i princip alltid samma saker vid ungefär samma tillfällen.

Läs också: Leighton Meester är gravid!

4. Ni är alltid ärliga

Precis som i en bästa vänskap så finns det en oskriven regel i ert förhållande som säger att ni alltid måste vara helt ärliga med varandra. Något ni håller fast i. Så att berätta allt, tala sanning och dela med sig av varenda lite del är det som gör er relation så unik och bra.

5. Ni kan gå ut och hänga bara ni två

Visst att ligga hemma och vara kära i en soffa är mysigt men ni två älskar att gå ut på stan och hitta på något kul och galet tillsammans. Precis som ett par bästa vänner.

Läs också: 13 saker du glömt tacka din storasyster för

6. Ni är en del av varandras familjer

Tacofredagarna tillsammans med någon av era familjer är heliga. Det enda som faktiskt kan förstöra de här stunderna är om det väljs fel tacoskal...

7. Ni är helt bekväma med varandra

Sa någon mysbyxor och Ben and Jerry? Japp, ni släppte alla stela spärrar för längesen.

Läs också: 9 anledningar till varför vi vill ha större och starkare lår

8. Ni älskar varandra över allt annat

Du älskar din kärlek mest på jorden. Och det fina är att du inte bara hittat din livskärlek utan även en bästa vän för resten av livet.

9. Ni är alltid där för varandra

Och den viktigaste punkten! Din partner är den första du ringer när något har hänt – bra som dåligt. Du vet att hens stöd alltid kommer att finnas där oavsett vad.