Mest läst

5 saker alla måste veta om Snapchat

Detta behöver du veta om Snapchat!. Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du koll på de här grejerna på Snapchat? Det finns några knep som nämligen är bra att kunna!

1. Du kan se vilka som kollat på din story

Har du noll koll på vilka personer som kollar på dina my storys? Inte nu längre. Genom att klicka på din story två gånger så kommer alla som tittat på klippet upp. Hur kul? My storys fick helt plötsligt en helt ny innebörd!

Läs också: 5 komplimanger du måste ge din partner på direkten

2. Du kan prata live

Visste du att du kan videochatta på Snapchat med dina vänner? Inte vi heller – förrän nu. Genom att starta en konversation med någon kan du sedan trycka på det lilla spöket och få igång en rörlig chatt.

3. Det är perfekt verktyg att flirta genom

Du har väl inte missat att lägga till alla du är intresserad av på Snapchat. Det är nämligen det bästa sättet att få igång en flirt. Bara peppra på med roliga bilder och filmer. Try it!

Läs också: 7 tecken på att din dejt inte är över sitt ex

4. Genom att ta kort på en användare så lägger du till vän

Alltså det här är så coolt. Om du vill lägga till någon ny i din vänlista? Istället för att skriva namnet kan du bara ta kort på din väns användarnamn och personen läggs till automatiskt. Hur sjukt?!

5. Du kan följa din favoritsajter

Har du inte Snapchat, skaffa det! Det är nämligen så att det är det roligaste och trendigaste just nu. Du kan även följa alla dina favoritbloggare och sajter. Så lägg till Modette på användarnamnet @modettesverige och gör det nu. Så får du ta del av vår vardag på redaktionen. 

Bilder: Pinterest