Mest läst

7 sätt att få ut det sista av sommaren med ditt tjejgäng

Dela på Pinterest
Det ryktas om att solen äntligen är på väg. Vi har därför listat sju saker att göra med dina bästa kompisar för att förlänga sommaren.

1. Kör en heldag på stranden

Ta en titt på vädret och planera in en dag på stranden när solen lyser. Ta med er allt ni kan behöva för att hänga kvar hela dagen och kvällen. Hur mysigt är det inte att plocka fram engångsgrillen när solen börjar gå ner?

Läs också: 7 saker du och din älskling måste göra i sommar

2. Frossa i sommarmat

Passa på att äta så mycket jordgubbar och andra frukter och bär som det bara går! Ät middag utomhus, grilla och gör somriga drinkar.

3. Spontana utekvällar

Allt blir så mycket enklare på sommaren. Häng på mysiga uteserveringar och låt hänget bli en spontan helkväll. Det är fortfarande inte för sent att ta ett nattbad på vägen hem.

Läs också: 7 spontana saker att göra med din bff under regniga sommardagar

4. Åk på en dagsutflykt

Ta till vara på de sista lediga dagarna och åk iväg på en dagsutflykt. Varför inte utforska skärgården eller besöka någon sommarstad nära din egen hemstad?

5. Använd alla dina sommarkläder

Ja, sommaren har minst sagt varit lite kylig men det ryktas att solen är på väg. Passa på att dra på dig alla de där sommarkläderna som du investerade i under våren. Ingen sommar är komplett utan bara ben.

Läs också: 5 anledningar till att börja yoga i sommar

6. Arrangera en kräftskiva

Detta är en obligatorisk aktivitet under augusti! Gå all in och köp partyhattar, gör häften med snapsvisor, köp mängder med kräftor och smaskiga tillbehör. Och glöm inte de extremt viktiga dekorationerna så som serpentiner och fula ljuslyktor. Bjud in alla era vänner och sommarens flört, drömkväll!

7. Ta en sista minuten

Håll koll på alla resesajter på nätet och passa på att boka en spontan resa med dina vänner. Ännu mer sol och äventyr förtjänar ni, även när hösten börjar smyga sig på.

Läs också: 7 grymma resor du måste göra med din bff i sommar

Bilder: Josefin Dahlberg, Jennifer Sandsjö.