Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 sätt att gå från höstdepp till höstpepp

Dela på Pinterest
Är du deppig över att det är höst? Då är det dags att ändra tankesätt. Hösten är bäst.

1. Du får höstshoppa

I stället för att klaga på att det blir kallare, se det som en chans att bädda ner dig i ursnygga och mysiga höstkläder. Att uppdatera garderoben med nya höstplagg är en underbar energikick som du kan leva på länge. För vem älskar inte att köpa en höstkappa? Spana in våra favoriter här.

Läs också: 9 konstiga saker vi alla gör när vi får en crush på någon

2. Du får ha mängder av myskvällar

Ändra ditt tankesätt om att det är jobbigt att det blir mörkare och kallare till att det faktiskt blir mysigare. Nu får du äntligen tända doftljus, linda in dig i filtar och ha myskvällar hur ofta du vill.

3. Du får chans till nystart

Hösten är en nystart! Hur vill du att den här säsongen ska vara och vilka mål ska du ha för dig själv för att må så bra som möjligt? Sätt upp dina höstlöften på en lapp på kylskåpet och läs dem varje morgon och varje kväll.

Läs också: 9 beslut som kommer förändra ditt liv

4. Du får gå långa höstpromenader

Det bästa med september, oktober och november? Alla underbara lång promenader i det fantastiska höstvädret.

5. Du får mer tid för dig själv

Alla är tillbaka från semestern och börjar jobba eller plugga igen. Vilket innebär att det ständiga umgänget du haft under sommaren kanske försvinner. Se det här som en chans att börja umgås mer med dig själv och jobba hårt med den relationen. Vad mår du bra av och vad vill du göra för dig en ledig kväll?


Läs också: 5 tecken på att de är vännerna du ska behålla livet ut

6. Du får preppa dig med vitaminer

Klaga inte på att solens d-vitaminer försvinner, se det i stället som en chans att boosta dig själv med mängder av härliga vitaminer på egen hand. Gå till din butiks hälsohylla och frossa i gröna och goda nyttigheter för hela hösten. Du kommer vara piggare än vad du varit på hela sommaren.

7. Du har absolut inga måsten

På sommaren finns det ett alltid ett måste om att vara ute i solen, bada och ha en semester fylld av aktiviteter. Men hösten är tvärtom! Nu kan du själv bestämma om du vill ta dig ut eller faktiskt gömma dig under täcket och vila en hel helg. Hur skönt?