Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker alla som precis kommit ut ur ett långt förhållande känner igen

Dela på Pinterest
Känner du dig som bambi på hal is nu när du är singel? Läs då det här!

1. Du hånglar upp din hemliga crush

Vi alla har hemlig crush som vi flirtat med i smyg under våra förhållande – som vi ser till att gripa så fort vi blir singlar. Vi vet att du också har en. Just go for it!

Läs också: 7 saker att göra med vännerna för att bli redo för en grym höst

2. Du känner dig som bambi på hal is

Att börja ta sig ut och ragga är så mycket svårare än vad du trodde. Du blir sur på alla som glor, du har ingen aning om hur du raggar upp någon och när någon väl kommer fram till dig för att prata förstår du inte ens att det är en ren uppraggning.

3. Du får panik när du inte har några matchande underkläder

Det enda du har i din garderob är mormorstrosor efter många år i ett bekvämt förhållanden. Det är nog dags för en shoppingrunda....


Läs också: 5 situationer du inte skulle klara utan din bästa vän

4. Du blir helt plötsligt väldigt kärleksfull mot dina vänner

Helt plötsligt är dina vänner ditt liv. Du ringer, smsar och snappar dem vart om under hela dagar. Du skulle kalla dig ett känslomässigt kaos i behov av kramar och singelutgångar.

5. Du tror att alla ska ha tid för dig

Du blir extremt förvånad över att alla är så upptagna hela tiden. "Vadå vill inte alla umgås med mig nu när jag är singel"? Bara det att dina vänner har samma schema som innan...


Läs också: 9 konstiga saker vi alla gör när vi får en crush på någon

6. Du är livrädd för att dina singelvänner ska skaffa förhållanden

Nu när du äntligen är singel så börjar självklart alla dina vänner bli kära och dejta på riktigt. Du ber, i smyg, till gudarna, att de är singlar ett tag till så ni i princip kan bo ihop.

7. Du börjar läsa peppiga guider om hur du umgås själv

Du ska nu bli stark och självständig utan en relation. Du köper därför alla hjälpmedel du kan hitta för att bygga upp relationen med dig själv. Övning ett: en fredagkväll hemma själv i soffan. Vi vet, det känns som att bestiga Mount everest, men you can do it!