Mest läst

7 stadier vi alla går igenom under utekvällen med tjejgänget

Foto: Pexels. Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Kvällen på stan är helt enkelt inte fulländad utan alla dessa punkter.

1. Evigheten det tar att göra sig i ordning

Vi vet alla hur lång tid det tar tills hela gänget känner sig redo för att möta kvällen. Sminket måste vara perfekt, håret precis lagom rufsigt och, viktigast av allt, outfiten måste vara on point. Men kom igen, det är värt väntan.

Läs även 3 supertips – så hanterar du jobbiga känslor

2. Stödet ni måste vara för den med höga klackar

Alla tjejgäng har en skofantast som alltid envisas med att bära de högsta möjliga klackarna. Ni turas om att vara ett stöd för denna fashionista som krampaktigt klänger sig fast i era armar. Men ni ställer upp med glädje, skor är seriösa grejer.

3. Selfie-sessionen

Ingen utekväll är fulländad utan de klassiska gruppfotona. När ni vaknar upp dagen efter har alla cirka 100 nya bilder på kamerarullen – som är identiska. Givetvis sparar ni alla, ni kan ju behöva dem i framtiden, eller hur?

4. När taxin blir den bästa klubben i stan

Du känner säkert igen scenariot där ni tjatar å taxichauffören att höja musiken så att ni kan sjunga med för glatta livet och sittdansa er väg fram till utestället för kvällen. Ett måste vid en utgång!

Läs också 5 enkla sätt att bli piggare på morgonen

5. Det lite för långa hänget vid baren

Även fast ni bara vill ha vatten får ni spendera en solklar majoritet av kvällen med att trängas vid baren. Hallå, hur lång tid ska det egentligen behöva ta förrän bartendern ser er?

6. Väntan på vännen som inte vill gå

Du känner dig trött och klar med kvällen. Din vän däremot, hon har sitt livs kväll och ser det som en självklarhet att stanna till stängning. Håll ut, vi har alla varit där.

7. M-A-T

Äntligen, stunden du väntat på – nattmaten. Aldrig har en hamburgare smakat så gott. En stor pommes frites till det och kvällen är komplett. Vi gör samma sak nästa fredag, va?


Gilla Modette på Facebook!

Läs även 9 saker som avslöjar att han verkligen är intresserad av dig