Mest läst

6 typer av tjejer vi alla behöver ha i våra liv

Dela på Pinterest
Ingen är viktigare än den andra, i ett tjejgäng behövs dem alla.

1. Tjejen som alltid ställer upp

När andra vänder ryggen och plötsligt försvinner så fort du möter motgångar, då finns den här tjejen vid din sida. Hon backar dig oavsett och kommer alltid med kloka ord.

2. Hon som inte ljuger

Ibland drar vi vita lögner för smidigt ta oss ur en situation, men ljuga för sin bästa vän är så inte okej. Den här tjejen kan du alltid lita på, även när andra sviker.

Läs även 7 saker din kille inte vill göra som bevisar att du behöver dina ladies

3. Hon som aldrig tröttnar på ditt drama

Hon tröttnar aldrig på ditt eviga drama om den där killen du dejtade för flera månader sedan, eller den där galna resan till New York du aldrig kan sluta prata om. Hon kanske inte tycker samtalet är det roligaste som finns, men hon lyssnar alltid och vill höra alla smaskiga detaljer, om och om igen.

4. Hon som alltid peppar dig

När skolan går lite dåligt eller jobbet känns extra tungt så är det henne ni behöver. Hon är den som skickar lycka till-smset innan tentan och är extra gullig när hon vet att du behöver det. Hon är din energikälla – men glöm inte att även hennes batterier måste laddas!

5. Hon som bara spårar

Hon vet hur en bra utekväll går till, hon får alltid dig på bra humör och behöver inte anstränga sig för att få dig att skratta. Den här tjejen är grunden till all galenskap ni ställer till med.


Läs också 9 saker som tjejer gör i grupp som killar aldrig kommer fatta

5. Hon ger dig det råd du behöver

När alla säger att du ska dumpa killen för att han är en douchebag, så säger hon att du ska prata med honom och förklara vad du känner, för hon vet hur kär du är. Hon vänder kappan efter vinden och ger det råd du behöver för stunden. Innerst inne hatar hon förmodligen killen och önskar att du kunde gå vidare, men hon vill ditt bästa, och vill ge dig råden du faktiskt vill höra.

6. Hon är den som alltid bryr sig om andra

Efter en utekväll är hon den som alltid hör av sig för att försäkra sig om att alla kom hem ordentligt. Hon är mamman i gänget, och vi alla älskar henne lite extra tack vare det.


Gilla Modette på Facebook!

Håller du med?
Tack för din röst!