Mest läst

Det här säger ditt stjärntecken – om hur du är som flickvän

Hur är du som flickvän? Ta reda på det här!. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Vad säger ditt stjärntecken om hur du är som flickvän i ett förhållande? Ta reda på det här!

Väduren 

Väduren är en varm och känslosam flickvän. Hon älskar sociala sammanhang och vägrar att bli en isolerad flickvän som bara hänger med sin partner. Ibland kan dock väduren vara lite väl impulsstyrd, vilket kan få hennes partner att känna sig oprioriterad ibland.

Oxen 

Oxen är en trygg och lojal flickvän. Men hennes envishet ger hon inte upp i första taget om förhållandet svajar. Med hennes uthållighet kan hon komma hur långt hon vill i en relation – frågan är bara hur mycket tålamod hennes partner förtjänar. Ibland har nämligen oxen svårt att veta när det är dags att släppa taget.

Tvillingarna 

Tvillingarna har ett otroligt engagemang i allt hon tar sig för, så gäller också hennes relationer. Den som har det här stjärntecknet som flickvän är lyckligt lottad, för det finns få stjärntecken som ställer upp så mycket på sina relationer som tvillingen. Vad tvillingen dock måste jobba på är hennes temperament, för när hon bråkar med någon exploderar känslorna ordentligt. 

Kräftan

Kräftan är både trofast och lojal – alltså en väldigt trygg flickvän. Ibland kan hon dock uppfattas som lite kontrollerande, då hon lätt tar på sig en föräldraroll för sin partner. Men hon menar bara väl, då hon är väldigt beskyddande om sina relationer. En fin egenskap! 

Lejonet

Lejonet är en otroligt kärleksfull partner. Väldigt trofast och plikttrogen, och hur fina egenskaper är inte det i en relation?! Däremot är lejonet känd för att vara lite svartsjuk – något hon måste jobba med. 

Jungfrun

Jungfrun kan vara lite ombytlig i sitt sätt, vilket gör det svårt för hennes partner att hänga med ibland. Vad som är så bra med jungfrun är att hon är otroligt självmedveten, och kan lätt se när hon gör fel. Och med sin analytiska förmåga kan hon också sätta sig in i hur andra uppfattar en situation, vilket gör att hon sällan hamnar i långvariga bråk med sin partner.

Vågen

Vågen är en fantastisk flickvän när hon är nykär – för det finns inget vågen älskar så mycket som ett pirr i magen. Vågen är också väldigt charmig i sitt sätt, vilket gör henne oemotståndlig för sin partner. Vad vågen måste jobba med är att våga satsa när hon är i ett förhållande, då hon har lite svårt att ta beslut och gärna backar när hon är osäker. 

Skorpionen

Skorpionen är en passionerad och kärleksfull flickvän med mycket energi. Hon är lojal mot sin partner och vågar alltid säga vad hon tycker. Vad hon däremot likt lejonet måste jobba lite på är sin svartsjuka.

Skytten

Skytten är både ärlig och generös mot sin partner. Två egenskaper som kompletterar varandra väldigt bra. Skytten har höga förväntningar på sin partner, vilket gör att hon lätt söker efter någon annan om hon inte får vad hon vill ha.

Stenbocken

Stenbocken är den försiktiga flickvännen som ibland har svårt att öppna upp sig. Men med sina höga ambitioner kommer hon verkligen öppna upp sig när hon hittar den rätte. Och då är hon världens bästa flickvän – trogen och lojal.

Vattumannen

Vattumannen älskar att vara där det händer, och är en otroligt sprallig och glad flickvän som gör allt för att henens partner ska må bra. Ibland kan hon dock vara lite för intuitiv, vilket får hennes partner att känna sig i underläge ibland.

Fiskarna

Fiskarna visar stor empati och medkänsla för andra människor, vilket gör att hon lätt kan sätta sig in i hur hennes partner funkar och tänker. Hon är också väldigt romantisk och gillar att överraska sin partner med något kreativt. Hon kan dock vara lite lättpåverkad i vad andra tycker, och ta relationsråd från andra som kanske inte alltid förstår henne och hennes partner.


Inga sommarplaner? Ta reda på vad ditt stjärntecken säger att du ska åka på semester.

Mer:

Det här säger ditt stjäntecken – om vem du borde bli ihop med

10 anledningar att säga "jag älskar dig" först

Gilla Modette på Facebook!