Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Superstjärnan Astrid S: "Jag vill göra en låt med Zara Larsson"

Dela på Pinterest
Vi träffade Astrid S och pratade om att missa sin student, Instagram och girlpower.

Astrid S är det nya stjärnskottet som gjort superhiten "Hurts so good". Trots hennes unga ålder, 19, så har hon redan hunnit med att göra samarbeten med världsartister som Avicii och Shawn Mendez. Nu beger hon sig snart ut på turné runt om i hela världen. Vi passade på att få träffa henne när hon var på sverigebesök, läs hela intervjun med henne här!

Vad är det svåraste med att vara artist?
Det har varit lite svårt att träffa mina vänner när jag väl är hemma och prata med dem för att man märker att man utvecklat en ny humor och ett annat sätt att prata på liksom. Det gör mig lite ledsen att se hur mina vänner har födelsedagsfester, tar studenten och gör massa saker som jag inte kan vara en del av. När vi väl ses så är det svårt att hänga med då jag inte varit en del av de minnen och saker som de pratar om. Men de är väldigt stöttande och kommer ofta på konserter.

Vem drömmer du om att göra en låt med ihop nästa gång?
The Weekend! Han har en sån himla cool röst. Det hade varit kul att göra en girl power-låt med kanske Julia Bergan, Tove Lo och Zara Larsson. Det vore riktigt fett att få göra en musikvideo ihop och bara "fuck you boys"!

#HurtsSoGood

A post shared by astrid_s (@astridsofficial) on


Snart ska du ut på turné runt om i hela världen, var ser du mest fram emot att spela?
LA! För att LA är LA.

Vad är ditt bästa tips att ge till unga tjejer som vill uppnå sina drömmar?
Det är lätt att göra som alla andra. Men om du vill göra något annorlunda som att bli artist så måste du våga gå utanför din comfort zone. Jag hoppade av skolan innan jag ens hade ett skivkontrakt. Det var superjobbigt. Folk bara "what". Men man måste våga och ge fan i vad folk säger.

💓🐷 @karpe_diem_offisiell 🐷💓

A post shared by astrid_s (@astridsofficial) on


Vilket plagg skulle du aldrig klara dig utan?
En vanlig vit T-shirt. Det funkar till allt!


Är det du som lägger upp alla dina instagraminlägg?
Jag har byggt upp mina sociala medier sedan Idol helt själv. Det är mitt projekt liksom. Jag postar allt själv, någon kan hjälpa mig om jag ska posta en spotifylänk. Men ingen säger åt mig vad jag får eller inte får posta.

#HurtsSoGood

A post shared by astrid_s (@astridsofficial) on

Gilla Modette på Facebook!