Mest läst

Annica och Marcelo tackar nej till sexsiffrigt belopp: "Vill inte sätta karriären på spel"

Foto: Pexels. Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Annica Englund och Marcelo Pena blev kända efter sin medverkan i Big Brother, och nu tackar båda nej till sjukt mycket pengar.

Annica Englund, 26, blev känd i och med hennes medverkan i Big Brother 2012. Inne i BB-huset träffade hon Marcelo Pena, som hon blev tillsammans med och förlovade sig med. Efter Big Brother har båda två drivit bloggar som gjort succé.

Paret har, enligt tidigare blogginlägg, tagit en paus i deras förhållande. Men nu verkar Annica och Marcelo hänga igen – och de har fått ett erbjudande som innebär sjukt mycket pengar.

"Det är väldigt mycket hysh hysh i denna branch men idag hände något som jag verkligen vill berätta för er", skriver Annica i sin blogg.

Hon skriver att Marcelo och Annica har blivit erbjudna sexsiffriga belopp – men båda tackade nej.

"Både jag och Marcelo gick miste om otroligt mycket pengar men det kunde gjort att allt som jag byggt upp under dessa år kunde vart över på en timma", skriver hon.

Både Marcelo och Annica var lite veliga efter beslutet och vet inte om det var rätt val, men Annica skriver att hon och Marcelo håller ihop och stöttar varandra.

"Jag kommer nog aldrig våga sätta min karriär på spel igen, jag har för mycket att förlora" skriver Annica.

Så, vad kan det ha varit för erbjudande? Kommer det en ny säsong av Big Brother? Handlar det om Paradise Hotel? Ex on the Beach? Temptation Island? Eller kanske en webbtv-serie om Annica och Marcelo? Vi är minst sagt nyfikna.

Tips! Läs även om 16-åriga Nellie som tackade nej till miljonbelopp.

Vill du läsa mer om Annica? Kolla in hennes grymma halloweensminkning här.


Gilla Modette på Facebook!