Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 lögner som du garanterat hört från en kille i sängen

Dela på Pinterest
Killar, det är dags att släppa sargen och komma in i matchen. Dessa lögner är det ingen som går på längre.

1. "Jag kan inte komma med kondom"
Detta är absolut inte en ursäkt till att hoppa över kondomen – även om många killar vill få det att framstå så. Att inte kunna komma låter ju inte särskilt kul, men det gör ju inte klamydia heller. Eller?

2. "Det här har aldrig hänt mig"

Det är antagligen varken första eller sista gången som han inte fick upp den, och inte är det konstigt heller. Det är nämligen fullt naturligt. Ibland vill det sig bara inte, och så är det med det!

3. "Jag får alltid tjejen att komma först"
Om han tror att alla som han har legat med kommit innan honom, eller kommit över huvudtaget så är det något som inte står riktigt rätt till. Kanske är hans ego större än hans förmåga att faktiskt få tjejer att komma.

4. "Jag ska iväg tidigt imorgon, så vi kanske inte kan hänga"
Om han vill hoppa över morgonmys och frukost på sängen på grund av att han ska iväg på jobb, släktträff eller någon annan akut händelse så kan det vara så att han egentligen inte är så intresserad. Men trösta inte för det, en vacker dag kommer du hitta någon som knappt kommer vilja lämna sängen med dig för något i hela världen.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

5. "Oj, den bara gled in i fel hål"
Att penisen bara skulle råka hamna fel känns inte så jättetroligt. Varför inte bara erkänna att han inte kan visa hänsyn. Killar måste verkligen sluta intala tjejer att detta är vanligt och normalt och ta det lite mer försiktigt i fortsättningen.

Killar slänger ur sig en hel del under sex, se här vad de egentligen menar.

Gilla Modette på Facebook!