Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Låt din dotter ha hur sexiga trosor hon vill

Dela på Pinterest
KRÖNIKA: Modettes redaktör tycker att föräldrar borde sluta lägga sig i vad deras döttrar har för underkläder.

Som förälder till en dotter så kommer du en vacker dag chockas av ett par sexiga stringtrosor i spets i tvättkorgen och drabbas av en moralpanik utan dess like. Ska hon verkligen få ha de där trosorna? Är hon tillräckligt gammal?

Men vet du en sak...

Oavsett om hon är 13 eller 45 så är hennes underkläder inte din ensak. Det är ingens ensak, förutom hennes.
Ditt jobb som förälder är att ta ansvar och uppfostra ditt barn så att hon en vacker dag stå på egna ben, som en stark och självständig person. Inte styra över hennes val av kläder.

Jag har under åren hört det mesta. Tjejer som fått skäll, tvättat dem i smyg och vissa föräldrar har till och med slängt deras trosor. Och hur sjukt och kränkande är inte det?

Många föräldrars största rädsla med detta är att deras döttrar använder dessa syndiga trosor för att vara sexiga inför killar. Men är det då bättre att de använder söta nalle-trosor för att tillfredsställa mamma och pappa?

Din dotter kommer ha tillräckligt många som försöker lägga sig i och bestämma vad hon får och inte får göra. Låt henne åtminstone få välja sina egna trosor själv.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be

Skäm istället bort din dotter med snygga trosor som hon kan känna sig självsäker i. Till exempel dessa från Angelica Blicks snygga kollektion för bikbok!

Bildkälla: Hunkemöller H&M

Gilla Modette på Facebook!