Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nellie Berntssons rådiss till killar 2017: "Har halva inne på Linn Ahlborg"

Dela på Pinterest
Det här med att ta första steget när det gäller att dejta är inte det lättaste. Och enligt Nellie Berntsson är vissa killar riktigt kassa.

16-åriga Nellie Berntsson skrev igår en status på sin Facebook där hon drar till med en rådiss till snubbar. Hon menar att killar har förändrats från förr till nu och ingen mindre än bloggdrottningen Linn Ahlborg får hänga med på ett hörn.

Nellie skriver öppet på sin Instagram att hon har träffat en ny kärlek och att hon älskar sin nya kille – trots det så dissar hon nu hur killar beter sig 2017.


"Hur killar tog första steget förr: – Hej, vad heter du? Fin du är. Får man bjuda på något?", skriver hon.

Men Nellie menar att killar 2017 säger något helt annat.

"Killar 2017: – Asså så sjukt jävla het du är bruden. Min kompis har halva inne på Linn Ahlborg, så jag tänkte det va fett coolt med att skriva med en brud som har ännu mer följare." skriver hon.

Shoppingtips
GRL PWR
Dream big
Mom to be


Hon avslutar inlägget med "Men ursäkta. Gå tillbaka tillbaka och lägg dig under den sten du kom ifrån. Suck...", alltså är hon inte direkt ett fan av vissa killars dejtingsknep.


Så, vad innebär det här inlägget egentligen. Var det såhär Nellies nya kille raggade på henne? Hade hans kompis halva inne på Linn Ahlborg? Och har verkligen Nellie Berntsson fler följare än Linn? Hm. Det skulle i så fall vara på bloggen, för på både Instagram och Youtube är Linn störst.


Och ja Nellie, du har rätt. Vi saknar också det gamla hederliga dejtandet.

Vill du veta vad Nellie Berntsson tjänar? Spana in det här.

Gilla Modette på Facebook!