Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kenza avslöjar sin otippade hobby: "Jag kan sakna att spela det"

Dela på Pinterest
Kenza släpper en vlogg där hon svarar på 52 frågor om henne – för att hennes läsare ska lära känna henne bättre.

Kenza Zouiten, som är en av nordens största bloggare, är också en av de största modeikonerna. Nu har hon spelat in en vlogg där hon svarar på frågor, så att läsarna får lära känna henne bättre.

Och det är en sak som vi verkligen inte visste om Kenza. Hon berättar först att hennes favorithobby är att sova – att hon kan sova flera timmar på helgen, bara för att. Och ja, vi kan ju relatera lite..

💦😎

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

Men, det finns en annan sak Kenza gillar – nämligen CS, alltså dataspelet Counter Strike.

– Jag älskar att spela TV-spel, och jag gillar också dataspel, men det spelar jag inte så ofta längre. Jag spelade mycket Counter Strike när jag var mindre, säger hon.

Kenza säger också att hon saknar spelandet. Ganska otippat men så sjukt härligt. En blogg och modetjej som spelar CS, ballare än så blir det inte. Så vad tror ni, tror ni hon har sjuka fashion-hörlurar när hon spelar? Att hon skriker rakt ut när hon förlorar eller att hon och Aleks kör lan i deras feta lya?


Visste ni att Kenza får gratisprylar hemskickat nästan varje dag? Kolla in det här för att se vad hon gör med alla prylar.

Gilla Modette på Facebook!